Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dolgozzam fel, hogy a 35 éves férjem egy 22 évessel csalt 6 hónapig?
10
Szerintem valószínűleg azért kérdeztek rá, mert a kérdező ezt írta:
"És a brutal az, hogy ez a csaj mindent megadott a férjemnek az üzenetekből olvasva. Akkor szopott, szexelt mikor a férjem futtyentett."
Egy fiatal nő jó esetben nem besavanyodott és nem csak unnepnapokon van szex. Én pl nem akkor szexelek, szpok mikor párom csettoint, hanem kezdemenyezek, rengetegszer és amikor ő kezdeményez is mindig benne vagyok, nem a számat húzom, meg a most nem dumát.
Köztünk 15 év van, ő 44 éves. Jól tette, hogy fiatalabb nőt választott. A férfiak az élettel teli, mosolygós, szexet szerető nőkhöz vonzódnak. Ez korral, gyerek után, házasság után a nőknél csökken..
Nekünk már gyerekünk van és házasok vagyunk,de semmi nem változott, mindig mondja, hogy nem véletlen, hogy velem mindezt akarta.
"A férfiak az élettel teli, mosolygós, szexet szerető nőkhöz vonzódnak"
Igen, de abban a korosztályban, amiről beszélünk, ez nem életkor függvénye.
A 15 év korkülönbséget meg lehet, hogy most jónak találod, de közel sem biztos, hogy ugyanilyen ideálisnak tartani, ha 55 évesen, amikor jó esetben még bőven lesz libidód, meg más szempontból is aktív életet élnél, a 70 éves férjednek nem biztos, hogy minden menni fog, amire te vágynál.
De legyél a szerencsés kivétel.
Uhhh... és akkor mi van, ha engem a férjem kimondottan nem mosolygósan, élettel telin, és pláne nem szexmániásan ismert meg??? :O
Az életem egy hazugság!
"Köztünk 15 év van, ő 44 éves. Jól tette, hogy fiatalabb nőt választott. A férfiak az élettel teli, mosolygós, szexet szerető nőkhöz vonzódnak. Ez korral, gyerek után, házasság után a nőknél csökken.."
Rossz hírem van: a férfiak szexuális aktivitása 50 fölött jelentősen csökken. Még pár év, és te csak álmodozhatsz egy életteli, jól szexelő férfiről.
"Köztünk 15 év van, ő 44 éves. Jól tette, hogy fiatalabb nőt választott. A férfiak az élettel teli, mosolygós, szexet szerető nőkhöz vonzódnak. Ez korral, gyerek után, házasság után a nőknél csökken.."
Majd akkor fogsz nagyokat nézni, amikor lecserél egy még fiatalabbra:P Hiszen ez korral, gyerek után, házasság után a nőknél csökken:DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!