Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért izgat(na) ez egyre jobban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért izgat(na) ez egyre jobban?

Figyelt kérdés
Viszonyom van hónapok óta. Szoktunk szexen kívül beszélgetni is. Viszont dohányzik a szeretőm (én is) de még soha nem láttam cigizni. Csak előtte utána gyújt rá. Lehet kezdek megbolondulni, de miért izgat(na) ez engem annyira, hogy meg akarom nézni, hogy szív el egy szál cigit... Vagy hogy iszik megy egy sört... Vagy, hogy beszélget idegenekkel... Vagy hogy eszik... Vagy bármi... Mikor együtt vagyunk csak velem foglalkozik. Ha szex nincs is akkor is simogat, csókol, ölel... Meg akarom nézni, milyen mint ember.
2021. júl. 18. 13:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Alapveto emberi kivancsisag a masikra.
2021. júl. 18. 13:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Beleszerettél és érdekel, hogy milyen ember 🤷‍♂️
2021. júl. 18. 13:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem szerettem bele
2021. júl. 18. 13:13
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Elkezdtél mélyebb érzéseket táplálni iránta.
2021. júl. 18. 13:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
#3 hiába tagadod 🤷‍♂️
2021. júl. 18. 14:26
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes amit írsz.
2021. júl. 18. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!