Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfit izgat más nővel való sex párkapcsolat ide vagy oda?
sex
nem lehetne szexnek írni? magyarok vagyunk, vagy mi
Ugyan nő vagyok,de szerintem egy normális,jól működő kapcsolatban nincs szüksége a férfinak másik nőre!!
Ha meg mégis akkor az egésznek nincs értelme.
A férfiakat - engem is - általában izgatja egy szexuális kakapcsolat egy másik nővel. Illetve konkretizálva, szex egy bizonyos másik nővel.
De érdemes tisztázni, hogy az "izgat a dolog" nem jelenti hogy "lefekszem egy másikkal". Ez két kategória. Egy stabil, jó és kielégítő párkapcsolatban a férfiak többsége megmarad az "izgat a dolog" verziónál.
Ez az én személyes tapasztalatom. ( természetesen volt arra példa, hogy megcsaltam az aktuális párom... Az a párkapcsolat - utóbb kiderült - nem volt jó...
Igen, minden férfit izgat. És szerintem annak nők is, akiket izgat a más férfivel való szexkapcsolat annak ellenére, hogy jól működik a saját kapcsolata.
Minden dolog egy idő után unalmassá válik, és akkor vágyunk az újra.
Az már kérdés, hogy van e bennük annyi erő, hogy ezt a vágyat a saját kapcsolatunk feljavítására fordítjuk, vagy inkább gyáva módon máshova menekülünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!