Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy jó barátom bukik rám, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Jóban vagyunk, én nagyon szeretem öt. Az engem nem zavar, hogy eléggé telt és kb pont ugyan akkora mint én, holott én a magas pasikra bukom, mert eddig nem akartam töle semmit.
Erre az utóbbi idöben elkezdett flörtölni velem és beközölte, hogy mióta elöször találkoztunk belém van zúgva...
imádom öt, mint embert de nem vagyok belé szerelmes, és ö túl aranyos ahhoz hogy tönkretegyem a szívét. Ugyan akkor neki szerintem még sose volt barátnöje, én meg már unom hogy mindenkit tanítgassak..de nem akarom megbántani..
L18
2012. júl. 18. 20:03
1/6 anonim válasza:
Döntsd el akkor mit akarsz aztán aszerint cselekedj ...
2/6 anonim válasza:
Mondd meg neki hogy nem az eseted. Pont.
3/6 anonim válasza:
A legdurvább visszautasítás sem lehet olyan fájdalmas, mint a hitegetés. Csak őszintén.
4/6 anonim válasza:
A barátságnak mindenképpen vége.
5/6 anonim válasza:
"én meg már unom hogy mindenkit tanítgassak"
Még téged is tanitgatni kell, ne hidd, hogy olyan nagylány vagy. :D
6/6 anonim válasza:
Ha sehogy sem tudsz vele elképzelni egy párkapcsolatot, légy őszinte vele és mondd meg neki. Nem leszel kegyetlen vele, és ezt ő is be fogja látni később. Használd nyugodtan az örök klasszikust, a "legyünk barátok" szöveget, az esetek többségében csak köszönőviszonyban maradnak a felek. Kivételek persze akadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!