Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lányok van köztetek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok van köztetek olyan akit izgat illetve benne volna egy kapcsolatban? Egy

Figyelt kérdés
Nem független férfival?
2017. szept. 29. 06:49
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
27%

Az exem nem volt szingli, mikor megismertem. Rajta, kövezzetek meg. Egyébként nem miattam mentek szét. Én jeleztem benne lennék vele, ha ő is, aztán évek múlva eszébe jutottam, mikor már nem voltak együtt, azelőtt csak pár csók volt, de nem akarta megcsalni a lányt.

Eggyel még benne lettem volna, le is feküdt velem, de egy hét levelezés után félresiklottak a dolgok. Bennem mély nyomot hagyott, 9 hónapig vártam rá utána, hátha úgy lesz, mimt az exemmel, és eszébe jutok még. Ki tudja fogok-e, de azóta összejöttem valakivel, őrajta túlléptem, és már nem lennék benne ilyesmiben.

2017. szept. 29. 06:58
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted van annyira selejt nő, akinek be kell érnie más maradékával, és így is a gyakorin kénytelen keresni valakit, aki hajlandó néha beletörölni a farkát?!

Te tényleg ilyen csajokra vagy rászorulva? Igazi főnyeremény lehetsz. XD

Na, csajok, ki akar faxtarisznya lenni egy címeres lúzer mellett, akinek nincs pénze prostizni? ;)

Gondolom nem győzöd olvasni a privátokat. XD

Lol

2017. szept. 29. 07:31
 3/21 A kérdező kommentje:

Itt látszik hogy nálad 2 és a prosti megoldás mert ingyen nem jutnal nőhöz.

Amúgy nem vagyok szegény van egy házam egy kb 8m autóm.

Ja nem céges saját

2017. szept. 29. 07:34
 4/21 A kérdező kommentje:

És nem vagyok csúnya sem!

Olyan partnert keresnek aki hasonló helyzetben van.

Otthon 0 erotika több okból

2017. szept. 29. 07:36
 5/21 anonim ***** válasza:
38%
Nyugi, bőven találsz ilyet. Keresés nélkül is mindig bele futok ilyen nőkbe, akik ilyet keresnek.
2017. szept. 29. 07:47
 6/21 A kérdező kommentje:

Hol futsz bele ilyen nőkbe?

Én nem tudom hol kezdjem el

2017. szept. 29. 07:58
 7/21 anonim ***** válasza:
24%
Megesett már,hogy nem független palival kezdtem
2017. szept. 29. 08:01
 8/21 anonim ***** válasza:
70%

"azelőtt csak pár csók volt, de nem akarta megcsalni a lányt. "

??? :D Annyira lol itt pár ember.

2017. szept. 29. 08:14
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

2. Vagyok. És nő. ;)

Ha nem prostit akarsz, minek pattogsz, hogy mekkora a ház meg az autó?

A farkad méretével nem tudsz felvágni? ;)

Téged már az asszony se kíván. Annak bizony oka van. Ilyen-olyan... Gondolom pocsék vagy az ágyban, nincs egy jó szavad a feleségéhez, nem tudod mi fán terem a romantika és a szenvedély, de egy gyáva fosh vagy a váláshoz is. Egyből csak a fél kocsi meg a fél kecó maradna, és gyerektartás után csak egy fél fizetés, aztán azzal kicsit nehezebb hencegni. XD

2017. szept. 29. 08:21
 10/21 anonim ***** válasza:
48%

Itt is, netes játékokba, akár hol. Egy, nem én nyitok, csak általános dolgokról beszélgetek. Én kezdem, akkor minden nőnek az jön le, ez is csak meg akar dugni.

Viszont, ha simán beszélgetsz, tudsz érdekes lenni a nő számára, az jön le, te egy rendes pasi vagy, nem a szexre mész. Innentől van irántad bizalom és a nő nyit:)

Letámadod, csakolyan megy bele, aki minden szembe jövő pasival elmegy.

2017. szept. 29. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!