Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok van köztetek olyan akit izgat illetve benne volna egy kapcsolatban? Egy
Kedves 9es nő.
Az asszony nem engem nem kíván mást sem. Olyan egészségügyi oka van amit ha bunkó lennék azt kívántam volna hogy próbáld ki.
Ja nem villogok a penzemmel csak jeleztem az első senkiházi embernek hogy nem azért nemegyel prostituálthoz mert nincs ravalom!!!!
Amúgy az eddigi partnereim akikkel előtte voltam nem úgy mondták hogy fos vagyok az ágyban.
Ami a vagyon felét illeti kb a ruhái a sajátja ezt ő saját maga is mondja.
Nem anyagi az ok hogy miért nem vallok el
Nem. Ennél többre tartom magam és gusztusom sem lenne olyan férfihez, aki ennyire becsüli a párját.
22/L
Élettársi kapcsolat.
Ő tudja nem a háta mögött csinálom!!!
Lehet kforgatni más szavát de nincs sok értelme.
Ha bunkó volnék akkor elválnak és magára hagynám. De ott vagyok vele te iq bajnok
Es ha 20-30 ev mulva rajossz,hogy senkit nem tudtal megkapni viszonyra, max prostikat, megoregedtel, magadra fogsz haragudni,vagy az elettarsadra?
:D
19 S okos kérdés.
De nem tudom magára hagyni.
Nem tudom mi a jó.
Prosti biztos van normális és igényes bár nem járok így nem ismerek.
Valaki jár tud ajánlani?😁
Csak azt tudom hogy nagyon nehéznek érzem a szenvedély és erotika nélküli létet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!