Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a párom, szerintetek milyen a "bosszú", amit kiterveltem?
Figyelt kérdés
Nem terveztem kiabálást, tányércsapkodást. Szépen csendben összepakolok és elmegyek mielőtt hazaérne. Viszont előtte 100 példányban kinyomtatom a közös képeinket, emlékeinket. Ráírom mindegyik hátuljára, hogy "megérte mindezt lecserélni egy futó élvezetét?". Elrejtem a lakás 100 pontjára, néhányat feltűnő helyre, de néhányat olyan helyre amit akár napok (pl. fűszerek közé) hónapok (pl. vendégágy tartójába, téli kabát zsebébe) vagy évek múltán fog megtalálni (pl. egy olyan bútor mögé, amit csak festésnél fog kihúzni). Ezáltal rákényszerítem, hogy ahányszor megtalál egyet újra meg újra szembesüljön a tettével, másrészt mindig benne legyen a tudat/frusztráció, hogy ő vagy az anyukája, nője bármikor találhat egy új képet.2021. júl. 17. 00:22
21/28 anonim válasza:
Támogatom. Bár jobb bosszú lenne "véletlenül" anyukának is elküldeni.
22/28 anonim válasza:
Jézusom, ne süllyedj már idáig... Majd ha kijössz a gödörből, utólag akkora szekunder szégyennel fogsz visszagondolni erre a vergődésre, hogy ihaj.
23/28 anonim válasza:
Lépj le ha hív ne vedd fel a telefont. Ennyi. Leszarod. Tovább lépsz. Ha szeret akkor bárhol vagy megtalál. Akkor derül ki hogy még szeret e vagy ha nem keres akkor nyilván a másik csaj kell neki. Sztem a bosszú nem old meg semmit sem max magadat hecceled fel ahelyett hogy inkább a továbblépésen dolgoznal.
24/28 anonim válasza:
Kib#szottul kínos lépés lenne. A helyében felsóhajtanék, hogy végre megszabadultam egy ilyen nőtől.
25/28 anonim válasza:
Most gondolod, hogy a 3. kép után nem fogja a lakást teljesen felforgatni, nehogy más is megtalálja? Ő magától meg csak röhög rajtad, hogy "ja, megérte, mert új puni, höhö". Ennél sztem a "puruttyább" bosszúk hatásosabbak, és rosszabbul fogja magát érezni (csillámpor elrejtése, méz sampon helyett, ilyenek).
26/28 anonim válasza:
Csak pakolj össze és lépj le. Sajnálom a papírt, meg az enrrgiát, amit a nagy semmibe feccelsz.
27/28 anonim válasza:
#15 Ez egy trend Amerikába, nem saját kútfő. Én mindig szótlanul lépek le, de nem ítélem el azt akit hajt a bosszú. Viszont bánom mai napig, hogy nem fejeltem le az egyik exemet. 8-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!