Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem nincs jogom más életébe szólni igaz? Van egy nő aki mindig csalja a pasiját
Nem direkt buktatnám le. Inkább csak burkoltan.
"Géza, micsoda jó új autód van, minden este látom az udvarban. Megszaladt?" Aztán mikor tiltakozik, te csak kösd az ebet a karóhoz, mindenki látja este az új kocsit az udvaron, kár tagadni.
Ő ugye tudja, hogy nincs új kocsija, de talán elkezd azon filózni, hogy kié lehet, és mekkora ciki, hogy ezek szerint mindenki látja, hogy a nője nyíltan csalja.
Szerintem ne szólj bele senki életébe. Teljesen felesleges. Egyrészt úgysem fogja elhinni, másrészt tök mindegy hogy alakul szerzel egy ellenséget valaki személyében.
Én is látom, hogy a szembe szomszédban a kisgyerekes mintaanyuka reggel puszit ad a férjének, és egy órával később megérkezik a kék Opeles pasi majd besunnyog a félig nyitott kapun... gondolom nem tv szerelő. :D
Mintaanyuci mintaapucival szép karácsonyi dekoráció a házon, két kutya, kisgyerek.... most ebbe szarjak bele? Na....
Szerintem a srác tudja legbelül, hogy csalja a párja, csak próbálja elhitetni magával is, hogy mégsem. Az évek alatt már teljesen összeszoktak, főleg, ha együtt is élnek. Egy ilyenből nem olyan könnyű kilépni, hiába az lenne a helyes megoldás.
Engem is nagyon zavarna az egész a helyedben, de szerintem nem nagyon tudsz ezzel mit tenni, remélhetőleg majd ők maguk előbb-utóbb megoldják.
Te beveszed, hogy nem veszi észre? Ráadásul, ha jól értem már le is bukott a csaj, tehát a srác a homokba dugja a fejét vagy nem is érdekli.
Teljesen felesleges áldozatnak beállítani valakit, aki asszisztál hozzá, hogy megcsalják. Egyébként meg a saját exeden állj bosszút, az érdemli meg, biztos örömmel tette. Azt a csajt tuti nem fogja érdekelni a kapálózásod, ha a pasi mindezek után is ugyanúgy vele van még mindig.
Ha tényleg olyan helyzet lenne, hogy fogalma nincs valakinek arról, hogy csalják akkor szólnék talán, de csak ha hozzám közel álló személyről van szó. Ebben a helyzetben viszont nevetségessé tennéd magadat szerintem, mert ez kizárólag rólad szól már.
Tegyünk különbséget: beleszólni más életébe az lenne, ha konkrétan javasolnád a párjának, hogy dobja ki, mert hűtlen vagy megdorgálnád azért, mert hűtlen.
Információt átadni nem jelent más életébe beleszólást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!