Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem nincs jogom más életébe szólni igaz? Van egy nő aki mindig csalja a pasiját
Valószínűleg a pasi tényleg tudja... Ezzel nem lehet mit csinálni.
Azért ne mondd el a pasinak mert bosszút akarsz állni.
De ha segíteni akarsz neki, vagy szerinted ez nem helyes, és tényleg a pasi érzéseit, érdekeit nézed, akkor igen.
Engem egyszer megcsalt a pasim, a legjobb barátnőim meg látták. Ez utólag derült ki, mert hogy ők nem mondták el. Mert hogy nincs közük hozzá, nem akartak beleszólni...
Másik kapcsolatban a barátom végig a pofámba hazudott, hogy a csaj, aki átjár hozzá, csak barát. Beleolvastam a messengerjébe. Pucér képek, rajtam röhögtek h beveszem. Másoltam, elküldtem a csaj pasijának. Megköszönte, mert nagyon szerette a lányt, és hinni akart neki. Örült hogy végre tisztán lát.
A féli suli a ribit sajnálta, és én voltam a szemét, amiért megosztottam a pasijával, aki ezért dobta. De letojtam.
Ez még tini koromban volt, mély nyomott hagyott az értékrendben. Megrendülne a bizalmam az emberekben ha a megcsaláshoz asszisztálnának azzal ha hallgatnak.
Leegyszerűsitve. Egy haverodat megverik az utcán. Te félrenézel, mert nincs közöd hozzá?
Jól tetted, hogy szóltál. Én ilyen helyzetben biztosan szerettem volna tudni róla, ezért is bátorítok mindenkit, hogy ne tartsa magában. Sosem lehet tudni, hogy tudja az illető vagy sem, értékeli vagy sem. De ha meg sem próbálod...
Szóval örülök, hogy végül megtetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!