Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a párom, szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a párom, szerintetek milyen a "bosszú", amit kiterveltem?

Figyelt kérdés
Nem terveztem kiabálást, tányércsapkodást. Szépen csendben összepakolok és elmegyek mielőtt hazaérne. Viszont előtte 100 példányban kinyomtatom a közös képeinket, emlékeinket. Ráírom mindegyik hátuljára, hogy "megérte mindezt lecserélni egy futó élvezetét?". Elrejtem a lakás 100 pontjára, néhányat feltűnő helyre, de néhányat olyan helyre amit akár napok (pl. fűszerek közé) hónapok (pl. vendégágy tartójába, téli kabát zsebébe) vagy évek múltán fog megtalálni (pl. egy olyan bútor mögé, amit csak festésnél fog kihúzni). Ezáltal rákényszerítem, hogy ahányszor megtalál egyet újra meg újra szembesüljön a tettével, másrészt mindig benne legyen a tudat/frusztráció, hogy ő vagy az anyukája, nője bármikor találhat egy új képet.
2021. júl. 17. 00:22
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
83%
beteg vagy semmit nem érsz vele.. Lehet már azt várta mikor lépsz le. Az a durva még így is vágyodsz utána, sőt megbocsájtané neki szerintem. Rakd rendbe a lelki világod mert ez így nem jó.
2021. júl. 17. 00:25
 2/28 moozygoo ***** válasza:
100%
Felesleges energia és idopocsekolas
2021. júl. 17. 00:26
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
Ő max nevetni fog rajtad, csak magadat hergeled vele. Lépj tovább, az a legjobb “bosszú”, ha boldog leszel.
2021. júl. 17. 00:31
 4/28 anonim ***** válasza:
83%

A 2 éves kislányomat éppen leszoktatjuk a cumiról, ezért a 3 éves nővére kitalálta, hogy tegyünk minden szobába párat és akkor majd nem fog sírni a cumi után. Tenni kellene szerinte a hűtőbe is, a wc szűkítőhöz, hogy majd ha már szobatiszta lesz, akkor is találjon belőle, meg a müzlik közé, mert azt ritkán kapnak.

Úgy tűnik, nagyjából egy szinten vagytok, csak ő legalább jóindulatú…

2021. júl. 17. 00:37
 5/28 anonim ***** válasza:
32%

Csak nehogy az legyen hogy az új csaj találja meg takarításkór, és minden megtalált kép után átmegy hozzád és megcibál:)

Na akkor milyen bosszút forralnál?

2021. júl. 17. 01:05
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas.
2021. júl. 17. 01:28
 7/28 anonim ***** válasza:
90%
Hát ez nem bosszú ne haragudj. Nem elég, hogy ő megalázott, még te is megalázod saját magad. Valószínűleg egyáltalán nem érdekled sem te, sem a kapcsolatotok, szóval igen, megérte neki, csak nevetni fog rajtad.
2021. júl. 17. 02:17
 8/28 anonim ***** válasza:
89%
Van jobb: öntsd tömegével csillámporokat a cuccaiba, ruháiba. Sosem fogja kimosni:)
2021. júl. 17. 02:57
 9/28 anonim ***** válasza:
84%
8-ashoz hasonlókat csinálj. Csillàmpor, műtakony, ilyesmik. Engedj el egy csomó bogarat a lakásában, vagy egy csomó gilisztát. Valami undit. Vagy egereket. Ilyesmit. De a kép nem jó ötlet. Az nem okoz olyan bosszúságot. Max kidobja. Viszont a bogarakkal/férgekkel nem tud gyorsan mit kezdeni.
2021. júl. 17. 03:41
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Kreatív, mit ne mondjak. Mondhatni szellemes.
2021. júl. 17. 05:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!