Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a párom, szerintetek milyen a "bosszú", amit kiterveltem?
Figyelt kérdés
Nem terveztem kiabálást, tányércsapkodást. Szépen csendben összepakolok és elmegyek mielőtt hazaérne. Viszont előtte 100 példányban kinyomtatom a közös képeinket, emlékeinket. Ráírom mindegyik hátuljára, hogy "megérte mindezt lecserélni egy futó élvezetét?". Elrejtem a lakás 100 pontjára, néhányat feltűnő helyre, de néhányat olyan helyre amit akár napok (pl. fűszerek közé) hónapok (pl. vendégágy tartójába, téli kabát zsebébe) vagy évek múltán fog megtalálni (pl. egy olyan bútor mögé, amit csak festésnél fog kihúzni). Ezáltal rákényszerítem, hogy ahányszor megtalál egyet újra meg újra szembesüljön a tettével, másrészt mindig benne legyen a tudat/frusztráció, hogy ő vagy az anyukája, nője bármikor találhat egy új képet.2021. júl. 17. 00:22
11/28 anonim válasza:
Sajnos ezzel csak pont azt jelzed hogy neked fáj te vagy a sértett.ez nem neki lenne fájdalom meg bosszu.
12/28 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon jó. De ne hívd bosszúnak. Ez nem bosszú. Ez lecke.
13/28 anonim válasza:
Óvodás megoldás. Egy pszichopatának fog nézni. Ha megcsalt, akkor pedig nem fogja bánni, maximum igazolást nyer, hogy megérte neki. Lépj le csendben, abban legalább van méltóság!
14/28 anonim válasza:
Meg akarod bosszilni? Rigasd ki a munkahelyén, (csinálj olyat, amiért tuti korugnák) tedd tönkre máshogy.... De ez nem bosszu. Nevetseges. Meg röhögni is fog. Hazasok vagytok?? Lakas kozos?
15/28 anonim válasza:
#8 #9 aztán még a nők mondják h a férfiak betegek. Bakker ti konkrétan ijesztőek vagytok.
16/28 anonim válasza:
#15 Mikor mondtam én, hogy betegek a férfiak? És mikor állítottam, hogy én nem vagyok az? :D Még bóknak is veszem ;)
17/28 anonim válasza:
Szerintem is kreatív. Végül is nem ártasz vele senkinek, nem okozol kárt, de pont elég bosszantó.
18/28 anonim válasza:
Szerintem ebben az esetben a legjobb bosszú, ha emelt fővel távozol. Egy ilyen "bosszúval" már úgyis az idődet pazarolod, és azt érezteted vele, hogy mennyire megbántódtál, ne kreatív ötlet, de ne süllyedj le egy ilyen szintre, mutasd meg neki inkább, hogy ha nem becsült meg, akkor el tudod engedni és tovább tudsz lépni.
19/28 anonim válasza:
A lelépés része teljesen rendben van. Viszont a többinél már az én pofám égett a tiéd helyett.
20/28 anonim válasza:
Ez ínhüvely gyulladás, nem bosszú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!