Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ebbe érdemes belemenni, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebbe érdemes belemenni, vagy baj lesz?

Figyelt kérdés

Leérettségiztem, elballagtam... de az egyik tanárom (szaktanár, nem ofő), jelezte, hogy tartaná velem továbbra is a kapcsolatot a közösségi site-on.

Erről mit kéne gondoljak?

Én vagyok a lány, ő férfi és házas, 16 évvel öregebb nálam.

A "hivatalos" duma az, hogy érdekli merre megy a jövőm (egyetem stb.), kérdeztem pár volt osztálytársamat, hogy nekik is felajánlotta ezt, de nem, csak nekem.

Feltűnően kedves és segítőkész volt velem utolsó éven is, de sosem nyomult meg ilyesmi, hanem olyan tanáros volt.

Azt mondta bármit elmondhatok neki, itt lesz.

Ebbe érdemes belemenni, vagy emögött lehet más szándék is?

Amúgy nem az esetem, és nem tudok rájönni, hogy én az esete vagyok-e külsőre.

2021. júl. 14. 23:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
8-as Nem mindegy? Ha be akarna is próbálkozni, csak egyszerűen nemet kell mondani.
2021. júl. 15. 03:45
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Amikor én érettségiztem, még nem voltak közösségi site-ok. Levélben és telefonon tartottam a kapcsolatot az egyik volt tanárnőmmel. Ott nem merült fel, hogy hátsó szándék lenne, mindketten nők vagyunk, ő akkor közel volt a nyugdíjhoz. Több volt osztálytársam is tartotta/tartja a kapcsolatot egy-egy volt tanárral, férfiak férfiakkal, nők-nőkkel és vegyesen is. Szerintem ez nem feltétlenül jelent ennél többet, ill. mást. De meglátod, mit és hogyan kommunikál és ha zavar, lezárod a kapcsolattartást, vagy nem is veszed fel a kapcsolatot. Nem kötelező.
2021. júl. 15. 07:08
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Az mindegy, hogy külsőre bejössz-e neki. Az is, higy személyiségre. Segíteni akar, mert lát benned valamit. Akármi is legyen az, vagy akármit is akar, ahogy látom ez egy eléggé pozitív, nem kihasználós kapcsolat lesz.
2021. júl. 17. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!