Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek érdemes ilyesmibe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes ilyesmibe belemenni?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel egy évig beszélgettem facebookon kamerán keresztül. Mostmár 1 éve nem beszélünk. Legjobb barátok lettünk,nagyon sokat beszélgettünk. Még mindig ő az a személy aki bárkinél többet tud rólam. A nagy távolság miatt szakadt meg a kapcsolatunk (450 km). Mindig csak igérgettem neki hogy elmegyek, de sajnos az időm meg a zsebem nem nagyon engedte :/ Most azonban nagyon elkezdtem gondolkodni róla, egész éjszaka nem aludtam. Nem véletlen.Egy évig nem jutott eszembe és most hírtelen nagyon hiányzik. Nagyon fontos személy számomra. És kitudja mit hozhat az a találkozás. Az is lehet hogy szerelem első látásra lenne. Mert mindig nagyon oda volt értem mint barátért. Viszont egyszer megtörtént a szerelem is.Szerelmet vallottunk egymásnak. Persze ez mind virtuális. És azért mondtuk hogy maradjunk barátok. Megérné a találkozás szerintetek?
2020. jún. 6. 05:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Mi lenne ha ezt tőle kérdeznéd meg? " Volna kedved személyesen is találkozni, és felfrissíteni a barátságunkat?"

Szívás ha nagy reményekkel telve lebumlizol, ő meg majd néz rád, mint birka a szelephézag beállításra. Velem történt ilyen. Mindenkinek kellemetlen volt, legfőképp nekem. Szóval szerintem beszéljétek ezt meg előbb.

2020. jún. 6. 06:52
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Egy éve rá sem néztél, én nem számítanék sok jóra. Kezdjél el vele ismét beszélgetni, aztán majd meglátod vevő-e még a barátságra. Lehet, hogy már rég bepasizott...

Nagy birka vagy, hogy egy év alatt 1x sem voltál képes utazni 4 órát...

2020. jún. 6. 08:34
 3/3 anonim ***** válasza:

“A távolság miatt szakadt meg”.

Jó kifogás.. ha végtére valahogy sikerült is összeszedned magad, hogy egy év után megejtsetek 1 találkozást, akkor is nem túl bíztató a helyzet.

Személyszerint én szakítottam már egy pasival emiatt, mert távkapcsolatban voltunk, és elég erōltetett volt, beláttam, hogy alig lehet összehozni a találkozásokat, mert idōnk sincs rendszeresen egymáshoz utazni.

2020. jún. 6. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!