Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ebbe érdemes belemenni, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebbe érdemes belemenni, vagy baj lesz?

Figyelt kérdés

Leérettségiztem, elballagtam... de az egyik tanárom (szaktanár, nem ofő), jelezte, hogy tartaná velem továbbra is a kapcsolatot a közösségi site-on.

Erről mit kéne gondoljak?

Én vagyok a lány, ő férfi és házas, 16 évvel öregebb nálam.

A "hivatalos" duma az, hogy érdekli merre megy a jövőm (egyetem stb.), kérdeztem pár volt osztálytársamat, hogy nekik is felajánlotta ezt, de nem, csak nekem.

Feltűnően kedves és segítőkész volt velem utolsó éven is, de sosem nyomult meg ilyesmi, hanem olyan tanáros volt.

Azt mondta bármit elmondhatok neki, itt lesz.

Ebbe érdemes belemenni, vagy emögött lehet más szándék is?

Amúgy nem az esetem, és nem tudok rájönni, hogy én az esete vagyok-e külsőre.

2021. júl. 14. 23:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Semmit nem kell gondolnod. Nem írsz neki; az, hogy felajánlotta a kapcsolattartást nem arról szól, hogy napi szinten csevegnetek kell.
2021. júl. 14. 23:21
 2/13 A kérdező kommentje:
Többieknek miért nem ajánlotta fel?
2021. júl. 14. 23:27
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Neked kellene tudni. Te voltál a kedvenc tanítványa, vagy éppen a legtehetségesebb.
2021. júl. 14. 23:33
 4/13 A kérdező kommentje:
hehe, biztos nem, mármint tehetséges... kedvencnek sem gondolom, másokkal is rendi volt.
2021. júl. 14. 23:40
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi hátsó szándék nincs mögötte, biztos jó tanuló voltál és érdekli hogy merre visz az élet
2021. júl. 15. 00:49
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha pedig tényleg hátsó szándéka van akkor nem válaszolsz neki szóval baj nem lehet belőle
2021. júl. 15. 00:50
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Jó kérdés. Vagy valamiért megkedvelt nagyon emberileg, vagy esetleg viszonyt szeretne veled. Ez a 2 opció létezik.

Engem a volt tanárom keresett meg Facebook-on pár évre rá, hogy elmentem abból a suliból, időnként szoktunk beszélgetni online vagy telefonon. Nem fogunk találkozni, csak bevallottam, hogy akkoriban tetszett és ő is így érzett, amellett, hogy szerinte tehetséges is voltam.

2021. júl. 15. 01:00
 8/13 A kérdező kommentje:

de akkor a nálamnál jobb tanulóknak miért ajánlotta ezt fel? én csak stabil 4-es voltam, nem kiemelkedő.

ja, és bombázó sem vagyok, átlagos.

2021. júl. 15. 02:58
 9/13 A kérdező kommentje:

javítás

miért NEM ajálotta fel ( a többieknek)

2021. júl. 15. 02:59
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Mert valamiért szimpatikus vagy neki emberileg vagy mint nő.

Attól, hogy átlagos a külsőd, még simán bejöhetsz neki.

2021. júl. 15. 03:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!