Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha megcsalt a férjem?
Van 2 gyerek. A ház amiben élünk az övé teljes mértékben. Nekem papíron semmi közöm nincs hozzá. A kocsiját is a cégtől kapja nem az övé. Bankszámláján mindig csak egy kevés pénzt hagy számlákat fizetni. Minden félretett pénze kpban van valahol, de nem tudom hol és mennyi. Tuti hogy a forintot nem látnék belőle. Ebben biztos vagyok.
Édesanyám él már csak, de egy kis 1 szobás panelban. Hozzá nem tudok menni.
Ápolónő vagyok. Hétvégi és esti műszakpótlékokkal is alig keresek valamit. Nem tudnék albérletet fizetni és eltartani 2 gyereket egyedül. Férjem olyan helyen dolgozik h a bejelentettje minimál bér. Alig kapnék valamit is gyerektartásnak is.
Kilátástalannak érzem magam. Semmit nem tudok felmutatni a férjem mellett.
Azon gondolkozom mostmár hogy inkább valahogy szemethunyok és folytatom, mert nem tudok mást tenni.
38-as, a gyerekem imádja az apját. Apának nem rossz. Meg nekem is kényelmesebb 2 fizetésből. Nem hiszem, hogy 40 ezer fedezné azt, amit most közösen állunk. Bár a csuda se tudja, nem számoltam utána.
Én most nettó 220-at keresek, 260-ból se hiszem, hogy fenn tudnék tartani egy családi házat és még a gyerekről is gondoskodni.
Éljek albérlőkkel, mint sok ismerősöm, aki mint valami bolygó hollandi, kering a nagy családi házban? Akkor inkább élek a gyerekem apjával.
Nem akarok senkivel összeköltözős kapcsolatot, ha mégis elválnék egyszer. Másrészt annak ellenére, hogy nem működik köztünk a férfi-női része, nem célom anyagilag kisemmizni a férjemet.
Volt néhány idejárós cica, akik egyszerre tűntek el úgy, hogy a saját 3 cicánknak semmi baja nem lett, pedig azok is kijárósak. Férjem utálta őket, megfordult a fejemben, hogy ő csinált velük valamit. Ha ezt biztosan tudnám, azonnal elválnék. De soha nem fogom tudni bizonyítani.:(
Ha egyszer a tinipinát választotta, és te megbocsájtod, máskor is fogja használni.
Ha ez téged nem zavar a majdnem eltartásért cserébe, akkor hajrá.
Te jó ég, erre a szintre sohasem akarok süllyedni, hogy engem csalnak meg és még én pedálozok... A hideg is kirázott!
Figyelj, én gyárban dolgozom. 200-220 itt nálunk (meg úgy tudom több helyen is) az alap. Végzettség max 8 általános. Miért nem mész te is ilyen helyre? Könnyebb és kevésbé időigényes, mint az ápolőnősködés. Pikk-pakk összekaparod magad, ha nem programozgatsz és kibírod a műkörmös/kozmetikus nélkül valameddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!