Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha megcsalt a férjem?
Van 2 gyerek. A ház amiben élünk az övé teljes mértékben. Nekem papíron semmi közöm nincs hozzá. A kocsiját is a cégtől kapja nem az övé. Bankszámláján mindig csak egy kevés pénzt hagy számlákat fizetni. Minden félretett pénze kpban van valahol, de nem tudom hol és mennyi. Tuti hogy a forintot nem látnék belőle. Ebben biztos vagyok.
Édesanyám él már csak, de egy kis 1 szobás panelban. Hozzá nem tudok menni.
Ápolónő vagyok. Hétvégi és esti műszakpótlékokkal is alig keresek valamit. Nem tudnék albérletet fizetni és eltartani 2 gyereket egyedül. Férjem olyan helyen dolgozik h a bejelentettje minimál bér. Alig kapnék valamit is gyerektartásnak is.
Kilátástalannak érzem magam. Semmit nem tudok felmutatni a férjem mellett.
Azon gondolkozom mostmár hogy inkább valahogy szemethunyok és folytatom, mert nem tudok mást tenni.
10 Én nem értek hozzá, de gondolom a bíróság abból indul ki hogy mennyit keres bejelentve.
Minimál béres ez tuti. Hogyan bizonyítsam hogy tutira van dugi pénze, ha nem tudom hol és mennyi?
Lehet ilyet?
Építőiparban dolgozik. 400-450et biztosra megkeresi csak kézbe adják neki.
Ő fizeti a számlákat, autót céges kártyáról tankolja és sokszor ő fizet, ha elmegyünk valahova néha én.
Én bevallom eddig általaban ruhákra, sminkre, programokra költöttem barátnőkkel. Vagy volt h vettem egy drágább telefont meg laptopot magamnak.
Tudom h hülyeség volt.... de én bele se gondoltam h ez lesz. Azt hittem így leszünk még sokáig.
Ha pedig ilyen-olyan progikra, drága holmikra van igènyed, miért nincs egy normálisan fizető állásod?
Nem is értem ezt. Nem zavart, hogy totál függsz?
Engem ez kiborítana. Olyan, mintha egy rab lennél.
Ápolónő vagy, eszembe jutott a nővérszállás, bár oda szerintem nem lehet gyereket vinni. Anyaotthon még esélyes lehet azbélethelyzetre vonatkozóan, bár oda kicsi gyerekeseket fogadnak. Lehet még a helyi családsegítővel felvenni a kapcsolatot, és családok átmeneti otthonába menni. Ezek mind időkorlátosak, de közben félretenni folyamatosan valamennyi pénzt, hogy utána albiba menni.
Sajnálom, hogy így alakult, nehéz így, de ezek talán járható utak lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!