Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi erre a magyarázat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi erre a magyarázat?

Figyelt kérdés

Megismertem egy nagyon átlag alatti pasit, kulseje nem megnyerö, alacsony, anyagilag se áll jól, viszont nagyon ragaszkodó volt

Ez jólesett és mivel jól telt vele az idö, lassan megkedveltem

A szex is jó volt vele

De nem terveztem vele semmit egyelöre, hazassag ilyesmi

Aztan szep lassan kiderult, hogy nagyon sok opciója van mert sok nö kapható szexualis kapcsolatra, ha a ferfi eleg ramenös.

Azóta jobban kell a barátom és nem tudom miert érzem ezt?

Verseny miatt, vagy megszerettem?

Féltékeny lettem nagyon

2021. júl. 8. 19:34
 1/4 anonim ***** válasza:
83%

Ittál vagy mi van?

Vagy csak szimplán sokat voltál a kertben kapálni azt megártott a sok nap?

Néhol alig értettem a kérdést.

2021. júl. 8. 19:36
 2/4 anonim ***** válasza:
94%
Mert birtokolnád
2021. júl. 8. 19:36
 3/4 A kérdező kommentje:
Tehát ez csak birtoklási vágy? De honnan én sosem voltam féltékeny, jó pasikra sem..
2021. júl. 8. 19:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Napok óta gondolkodom azon, amit most le fogok írni neked! Őszinte leszek! Én nem vagyok különösebben vonzó pasi. Sőt! Sokak szerint kifejezetten ronda vagyok. Emellett még ráadásul mozgássérült is. Bottal bicegve járok. Hadd ne mondjam el mi mindennek neveztek már. És mégis! Mégis olyan csinos barátnőim voltak, hogy bátran mondhatom, modell alkatúak voltak. Mindezt nem kérkedésből írtam le. Hanem azért, hogy mások is lássák, hogy a külső nem minden! Én azt kérdezném tőled kérdező:

Miért foglalkoztat mit gondolnak mások? Mert tudom én, hogy e mögött a kérdés mögött az rejlik, hogy attól félsz, ősszesúgnak a hátad mögött csak mert egy „ronda” pasival vagy. Na és! Kit érdekel mit gondolnak? Szarni rájuk!

Csak az a fontos, hogy szereted ezt a pasit és kész! A magyarázat rá, egyáltalán nem is fontos 😊

2021. okt. 30. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!