Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hirtelen halál érne most akkor a feleséged/ férjed megtalálná a titkos kis életed a telefonodban?
15 évnél még nekem sem volt semmi, egy kis angyal voltam. Aztán kellett egy kis vérpezsdítés a monoton mindennapokba.
Alapvetően én is jól viselkedem, de néha jól jön egy kis kívülről jövő megerősítés:)
N
Nem flörtölök. :D azon ritka szerencsések közé tartozom, akik baromi jól megtalálták a párjukat. Közös hobbi, közös barátok, ugyanúgy neki is van szüksége néha magányra és nekem is, nincs hiszti vagy morgás emiatt.
Plusz ő az egyetlen az életben akire bármikor bármiben számíthatok és akivel merek 100%-ig őszintének lenni. Semmi szükségem másra.
Nyilván vannak viták néha, de megoldjuk. Ha meg nem tudjuk, akkor nem leszünk együtt. Szerencsére ebben is azonos a gondolkodásmódunk.
Igen.
A valódi véleményem róla.
21# a házasságok felbontásának oka, 99,99999%-ban megcsalás.
Te leszel majd a szent kivétel.
Előbb utóbb mindenki elválik. Idő kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!