Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dolgoztad fel a megcsalást?
Figyelt kérdés
Nem eszem, nem alszom, nem nyugszom meg, nem tudok semmi másra gondolni, csak halálra. Az övére és a sajátoméra. Gyűlölöm végtelenül. Nem bírom elviselni, hogy a történtek után vígan éli az életét tovább, miközben engem sárba tiport. A saját életem is gyűlölöm. Felhagytam minden hobbimmal, felmondási időmet töltöm. Teljesen elhagytam magam és a környezetem is. Állandóan kimerült vagyok és idegbeteg. Nem akarok embert látni, de ez elkerülhetetlen. Mikor lesz ennek vége? Mit kellene tennem?#halál #alkohol #szerető #öngyilkosság #drog #megcsalás #étvágytalanság #gyilkosság #gyűlölet #álmatlanság
2019. júl. 17. 13:40
1/16 anonim válasza:
Sehogy. Tökéletesen tönkretett, azóta normális kapcsolatom sem volt és depresszióval pszichológushoz járok.
2/16 A kérdező kommentje:
Az sem segít? Nekem is mondták, de nincs annnyi pénzem.
Szedsz valami gyógyszert?
2019. júl. 17. 13:43
3/16 anonim válasza:
K#, 1#, a kapcsolatotok meg a partneretek moslék volt. Nem értem miért sírattok valami ennyire semmit.
A szüleitek borzalmasok lehetnek.
4/16 A kérdező kommentje:
Köszi
2019. júl. 17. 13:45
5/16 anonim válasza:
Nagyon, nagyon nehezen. Átsírt éjszakák és nappalok, annyira összetörte a szívemet, hogy azt hittem belehalok. A legjobb barátnőmnek gondoltam a lányt, akivel megcsalt, így duplán fájt. Teljesen elhagytam magam, rossz volt rám nézni, a környezetem számára elviselhetetlen voltam. Kb.2 hónapig tartott a sírós, belehalós rész aztán szépen fokozatosan jobb lett. Ma már nevetek rajtuk és egy idiótanak tartom magam, hogy ennyit szenvedtem két ilyen hulladék ember miatt. Ha a jelenlegi barátom megcsalna biztos, hogy nem készülnék ki annyira, pedig sokkal jobban szeretem, mint azt, aki megcsalt..de ma már tudom, hogy senki se ér annyit, hogy 1 napnál többet szomorkodjak miatta. Nekem egyébként az segített, hogy elkezdtem sportolni, főleg futni és ezáltal kiadtam magamból a fájdalmamat.
6/16 anonim válasza:
Első vagyok. Annyiban segít, hogy nincsenek szuicid gondolataim. Gyógyszert nem szedek.
Az sokat segített volna, ha tudok randizgatni, ismerkedni, "rebound" kapcsolatokat találni, de mivel előtte csak a pozitív személyiségemmel tudtam megfogni a nőket, amit ez az egész teljesen elpusztított, így már a kutya nem kíváncsi rám.
Ha nő vagy jóképű férfi lennék, én biztos csak ismerkednék ezerrel, mindig mással randizgatnék, az eltereli az ember figyelmét. Sajnos nekem ez nem adatott meg.
7/16 anonim válasza:
szarul,m de ez ilyen. Ugye nem egy ilyen fax miatt mondtál fel? Ennyire nehogy már lecsússz.
8/16 anonim válasza:
Tudom, közhely, de az idő - tényleg.
9/16 anonim válasza:
A közös jövőnket tervezgettük, mikor megcsalt. Egy egész éjszakát átsírtam, reggel 7-kor pedig felhívtam a főnököm, h nem fogok tudni bemenni dolgozni. Néhány nap táppénz is lett belőle. Én is az öngyilkosságra gondoltam először, de rájöttem, h nem tehetem meg azokkal, akiknek szükségük van rám, főleg egy hulladék ember miatt. Összeszedtem magam,ez adta a löketet, h a megoldás orientált gondolkodásra váltsak. Letettem a szorongásaim nagy részét, mert tudtam, h ezek után, nem sok rosszabb történhet, hisz a képzeletemben felállított életképem dőlt romba előttem egy pillanat alatt. Megtanultam, h nem lehetek túl naív és ne másra építsem a jövőm, csak saját magamra, ahová bárkit beengedhetek. Azóta, amióta ez a "trauma" ért,az élet apróbb szépségeit is meglátom és megbecsülöm. Addig élvezem a pillanatot, amíg tart. Sajnos, rá kellett jönnöm, h egy pillanat lehet attól tökéletes, h nem tart örökké, ezért is olyan értékesek. Nem bánom, h megtörtént velem, mert ettől én nem kevesebb lettem hanem több. Az exem, aki megcsalt, szégyellheti magát, de tudom, h ő nagyobb terhet visz a hátán...
10/16 anonim válasza:
Engem is porig rombolt, amit akkor velem tettek. Az életben nem voltam még annyira lent, mint akkor-azóta. A munkába menekültem és az idő enyhített minden fájdalmamon. Most már feldolgoztam, ami történt, csak a következményeit nem tudom kezelni. Bizalmatlan lettem és hitemet vesztettem a boldogságban. Tényleg közhely, de csak az idő segít igazán. Egy dolgot azért kaptam. Beleugrottam a munkába (vállalkozó lettem) és jól megszedtem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!