Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít vagy nem?
A véleményetek érdekelne
ha egy 43 éves férfi meghal és annak a felesége új életet kezd egy másik férfival az vajon megcsalás?
Ha igen miért ha nem miért nem?
Filozófiát tanulók a szakdolgozatomhoz gyűjtenék erről informáciokat
Hát ha rögtön másnap, az elég gáz...
De alapjáraton nem. Az elhunyt sem akarná szerintem, hogy a felesége fogadjon cölibátust egész hátralevő életére.
Nem aznap gondoltam
Gyázoljon a feleség 2 évig és mondjuk utánna
Nem, nem megcsalás. Szerintem.
Miért? Három okból is.:
1,
Meghalt a férj. Csúnyábban kifejezve megszűnt létezni. Nincs kit megcsaljon már a nő.
2,
Ha vallásosak voltak, akkot ott a válasz a házassági esküben. "Míg a halál el nem választ."
3,
A nekrofíliát büntetik.
Szerintem ez egyénfüggő, ki mennyi idő alatt dolgozza fel a társa halálát, van aki pár év, van aki 10 év alatt, van aki soha.
De egyik esetben sem tekinthető megcsalásnak, senkitől nem várható el, hogy külső nyomásra, külső elvársok alapján egyedül, magányosan élje le az életét. Aki meghalt, azt már nem lehet megcsalni. Ha esetleg valaki lélekben még nem tudta elengedni az elhunyt párját, érezheti megcsalásnak, de objektíve semmiképp nem lehet az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!