Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Normális szerintetek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális szerintetek hogy tervezi az összeköltözést velem, de néha még a feleségével is szexel?

Figyelt kérdés
Már mindenki tud rólunk, együtt vagyunk nyíltan, a felesége, annak a családja, a sajàt szülei, de még együtt élnek. Nyilván ez nem megy egyik napról a másikra, hogy elköltözzön, hitel stb. Viszont ennek ellenére bevallotta hogy ritkán de van szex otthon is. Amikor kérdeztem mégis miért, hogyha ennyire szeret és most tervezzük a közös jövőt, azt mondta nem tudja, ez csak amolyan rutin, amiben nincs érzelem, úgymond ő van kéznél mert vele él. Én ezen nem tudok túllépni, megcsalàsnak érzem, főleg hogy ő fordítva tőlem teljes hűséget vár el. Szeretőkként kezdtük, akkoriban ez a tény nem is zavart, de most hogy egymásba szerettünk, és ő mellettem döntött, amit mindenkinek el is mondott, ennek ellenére miért van szüksége a feleségével való szexre még mindig? És amúgy is a nő miért vágyik rá egy ilyen helyzetben, hogy már konkrétan tud rólam, talán vissza akarja csábítani?
2021. júl. 2. 23:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyanezt tenném, mint a 9# válaszoló. Ha velem tenné a férjem, kicsit eljátszogatnék vele és a szeretővel is, azután válnék. Ha őket nem zavarta eddig, hogy vagyok, szinészkedni én is tudok.

Nem is értem, hogy lehetsz kapcsolatban egy ilyen senkiházival. Nem tervez veled, ez már tiszta ügy. Becsüld már magad többre!

2021. júl. 3. 08:22
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem értem. Mit kell ezen tervezni? Fogja a ruháit, bevágja egy táskába, átviszi, és mától veled él.

Ha ezt nem lépte meg, akkor nem is tervezi.

Amúgy mi a kérdés? Neki mindig két nője lesz, mert ez izgatja. Van egy fix és egy tiltott gyümölcs. Most ez elvileg a felesége. Most ő az édesebb, mert vele tilos. Csak köztük ott a sok közös emlék, a gyerek, a közös otthon...te meg már elkezdted a féltékenységi hisztit.

Hamar eljut oda a díszfasz, hogy te csak egy újabb botlás voltál, de a családot választja.

2021. júl. 3. 08:36
 13/24 anonim ***** válasza:
90%
Jól le leszek pontozva. Mi nem harmadik miatt váltunk. És igen, néha volt szex a válás után is, pedig külön élünk. Néhány hete mindkettőnknek alakul valami mással. Azóta nem volt szex, pedig ugyanúgy meg tudnánk szervezni, mint eddig. De engem a pasim foglalkoztat, őt meg a nője. Közös gyerekek vannak, meg picik. Nem döntött melletted és senki sem tud rólad. Ha annyira odavolna érted, már veled laknak,váz asszony pedig eszébe se jutna...
2021. júl. 3. 09:06
 14/24 anonim ***** válasza:
47%
Mindannyian selejtek vagytok.
2021. júl. 3. 13:34
 15/24 anonim ***** válasza:
80%
Rólad nem is beszélve..
2021. júl. 3. 13:54
 16/24 anonim ***** válasza:
71%
Az a normális, ha az ember a feleségével szexel. Nem is értem, mi ezen a kérdés. A ti "kapcsolatotokban" nem lehetnek elvárások egyik fél részéről sem. Mi nem világos itt? Persze hogy nyílt titok, mert az ilyet nehéz titkolni egy idő után, így jött ki. Ettől még nem lesz komoly, már bocs. Azt a nőt nem nézik sokba, aki belemegy egy ilyen viszonyba, úgyhogy a helyedben nem csodálkoznék. Szerintem ezt csak te érzed komolynak.
2021. júl. 3. 14:48
 17/24 anonim ***** válasza:
11%
Akkor én nagyon rendes pasi vagyok, mert nem csalom a szeretőmet a párommal 😇
2021. júl. 3. 17:57
 18/24 anonim ***** válasza:
77%

Erre mondják azt, hogy visszanyalt a fagyi.

Talán nem kellene komolyan tervezni olyan férfival, aki megcsalta a feleségét. Komolyan azt hitted, hogy veled majd máshogy bán, mint az asszonnyal? Az ilyen szeretős sztorik 99%-ban nem azzal érnek véget, hogy a pali otthagyja a családot a másikért. Át vagy verve, vedd észre.

2021. júl. 3. 19:49
 19/24 A kérdező kommentje:
Miért ír mindenki családról, gyerekekről? Nincs gyerekük, friss házasok. Viszont az esküvő előtt már sok éve együtt éltek.
2021. júl. 4. 20:33
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha még gyerek sem köti össze őket, akkor téged duplán szharba se vesz, ne haragudj.
2021. júl. 4. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!