Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Összeköltözés előtt már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltözés előtt már bizonytalanságok?

Figyelt kérdés

Jövő héten költöznénk össze, elég hercehurcás időszak után.

A sztori nem szép, tudom.

Amikor megismerkedtünk, bekem úgy mutatkozott be hogy szingli, de 3 hónappal később kiderült hogy van nője, aki ugye mondanom sem kell hogy közelített felém. Hiába mondtam hogy erről én nem tudtam semmit, nem érdekelt senkit.

Mi nagyon szerettük egymást. Volt egy hosszas szünet mire újra szóba álltunk egymással.

Úgy nézett ki hogy le tudjuk gyűrni a múltat, és elkezdeni a saját életünket de már a másik nő nélkül, aki lelépett menet közben. Elvileg én tettem őt tönkre és belerokkant...

4 hónapja építgettük a kapcsolatunkat, most itt az idő a költözésre. De nekem fura lett valami. Van egy olyan sejtésem hogy tartja az exével a kapcsolatot, de ha rákérdezek csak kiakad. Ha valami nyomaszt és megosztom vele, kiakad mert túl gondolok és lehúzom magunkat (?)

Szerinte az első 2 hétben derül ki hogy tudok együtt élni egymással, de miért amikor heti 3-4 napot is együtt töltünk?

Neki az a nő volt a minden, tudom. És bár megcsalta, szerintem még mindig nem akarja elveszteni. Félek hogy hamarosan én is a megcsalt szerepben találom magam ami még jogos is lenne. De az albérletet ő szinte uralja, mindent ő akar irányítani, így én csak egy általa beengedett valaki lennék.

Ha most feldobom a lakhelyem, ő pedig úgy gondolja hogy megsem, mehetek a híd alá.

Zavaros tudom, de nagyon frusztrálnak ezek a dolgok, félekk rosszul döntök.

2021. jún. 20. 11:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%

Ha már az elején ekkor a kétely, akkor mi értelme összeköltözni?

Nekem ez így felejtős lenne.

2021. jún. 20. 12:02
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Bele fogsz menni mert izgalmas a bizonytalan, plusz rossz is.
2021. jún. 20. 12:16
 3/11 anonim ***** válasza:
95%
Csőstül dőlnek a vészjelzések, miért kéne szakítani vele, te meg komolyan azon gondolkozol, jó ötlet-e becuccolni hozzá?? Hova tetted a józan eszed??
2021. jún. 20. 12:31
 4/11 A kérdező kommentje:

Nem ertek veled egyet. Valószinűleg rossz tapasztalat alapján mondod ezt, de én nem szeretném kockáztatni sem a lakhatásom sem a munkám azert, higy egyszer arra menjek haza hogy a kertben a cuccaim, mert visszajöttaz ex, vagy egy masik.

Izgalom ujdonság ide vagy oda.

Szerintem még maholnap beszélek vele hogy inkabb ne. Ő is utalt már rá amugy is. Sok evet vesztegettem el igy is, az a végső gondolatom hogy jobb inkabb függetlenül élni mástól.

2021. jún. 20. 12:35
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Azért a tanulságokat tartsd észben, ha legközelebb ismerkedsz.

Kezdjük ott, normális ember nem kamuzza azt, hogy szingli, miközben nője van, szóval bárki, akinek fontos a bizalom, már itt lelép. De ha mégis valami csoda folytán ugrást hajt végre erkölcsi fejlődésben, és felismeri, mennyire gerinctelen volt, akkor ezerrel azon van, hogy visszanyerje a választottja bizalmát. Nem pedig lesöpri az egészet az asztalról, és még a másikat vádolja túlgondolással (ilyen helyzetben akármennyit aggodalmaskodás jogos). Legyen tartásod, különben azon kapod magad, hogy egy p.csfej csicskája vagy.

2021. jún. 20. 12:37
 6/11 anonim ***** válasza:
68%
Majd elhiszem amit teszel
2021. jún. 20. 12:37
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogom megérteni, hogy mégis mit vártok olyan embertől, aki hazugságra épít egy kapcsolatot? Szerinted majd miattad megváltozik? Szerinted te más vagy? Nem, nem vagy. Lehetsz te akármilyen szép és jó, az ilyen alakoknak nagyon nincs rendben az értékrendjük, és amikor már téged is megszokottnak talál, ugyanezt fogja veled is csinálni. Nem azért, mert veled baj van, hanem mert nekik ez jár.

Az exről meg annyit, hogy nekem pontosan ugyanilyen történetem van, csak én vagyok az ex. És egyet kellene csettintenem, hogy az exem visszajöjjön hozzám. Csak rajtam múlik, hogy nem beszélünk, mert mindenhol tiltva van, minekután meguntam, hogy még hónapokig zaklatott. Csak kra nem vagyok kíváncsi ezekután ilyen emberre.

Ha annyira nagy lenne a szeretet irányodba, ne haragudj, de 3 hónap alatt simán tudott volna "korrekt" módon szakítani, még ha az első 1-2 találkozó után nem is volt biztos abban, hogy veled jó lesz. De nem, te hónapokig csak tartalékos voltál és most azt reméled, hogy te vagy/leszel az igazi? A helyedben nem költöznék vele össze, cserébe elküldeném a jó büdös francba. Mondjuk, én össze sem jöttem volna ilyen szarh@zival.

2021. jún. 20. 12:41
 8/11 anonim ***** válasza:
92%
Már most szar az egész, össze ne költözz vele. De úgyis megteszed. Akkor?
2021. jún. 20. 12:50
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

"De az albérletet ő szinte uralja, mindent ő akar irányítani, így én csak egy általa beengedett valaki lennék."

Ez sincs rendben. Ha felesben összeköltöztök, akkor ne csak egy megtűrt személyként lakj ott.

2021. jún. 20. 13:49
 10/11 anonim ***** válasza:
77%
Költözz össze vele. Két hét múlva várjuk a megcsalás rovat legújabb kérdését.
2021. jún. 21. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!