Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek össze fogunk mi valaha egyáltalán költözni? Ezek csak kifogások?
Bennem már 1-1,5 éve motoszkált a gondolat, hogy milyen jó lenne már összeköltözni, hiszen már több mint 5 éve vagyunk együtt. Sajnos sokáig nem volt rá lehetőségünk mert messze, egy másik városban tanultam. Ugyan pár éve, ha kapott volna ott munkát, akkor odaköltözhetett volna hozzám, mert ott egy külön lakásban éltem. Sajnos nem így lett, pedig tényleg keresett ott is.
Most hogy én is elvégeztem az egyetemet, és hazajöttem (leginkább miatta) gondoltam majd ő is felveti a témát, de nem. Mit tegyek hogy ő is akarja? Nem is igazán tudom hova tartunk... Szüleim is egyre többször kérdezik. Olyan mintha nem akarna leválni otthonról, vagy mintha félne hogy én nem készítek majd olyan kaját mint az anyukája, stb. Ezt nem ő mondta, csak én érzem. Amikor felhoztam a témát nem volt teljesen ellenére a dolognak, de látszott rajta, hogy nem is a közel jövőre gondol.
Szerintetek mit gondoljak??
Mellesleg 25 évesek vagyunk.
Nincsmit :)
Te feladnád az álmaidat érte, ő nem.
sok sikert!
Mert az talán változtathat h tudja h te is keresel meg ő is és akkor 2 fizuból ki lehet jönni, kizárt h nem, nem kell egy egész lakosztályt bérelni ennyi.
De a izud legyen a határ slussz passz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!