Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözés előtt már bizonytalanságok?
Jövő héten költöznénk össze, elég hercehurcás időszak után.
A sztori nem szép, tudom.
Amikor megismerkedtünk, bekem úgy mutatkozott be hogy szingli, de 3 hónappal később kiderült hogy van nője, aki ugye mondanom sem kell hogy közelített felém. Hiába mondtam hogy erről én nem tudtam semmit, nem érdekelt senkit.
Mi nagyon szerettük egymást. Volt egy hosszas szünet mire újra szóba álltunk egymással.
Úgy nézett ki hogy le tudjuk gyűrni a múltat, és elkezdeni a saját életünket de már a másik nő nélkül, aki lelépett menet közben. Elvileg én tettem őt tönkre és belerokkant...
4 hónapja építgettük a kapcsolatunkat, most itt az idő a költözésre. De nekem fura lett valami. Van egy olyan sejtésem hogy tartja az exével a kapcsolatot, de ha rákérdezek csak kiakad. Ha valami nyomaszt és megosztom vele, kiakad mert túl gondolok és lehúzom magunkat (?)
Szerinte az első 2 hétben derül ki hogy tudok együtt élni egymással, de miért amikor heti 3-4 napot is együtt töltünk?
Neki az a nő volt a minden, tudom. És bár megcsalta, szerintem még mindig nem akarja elveszteni. Félek hogy hamarosan én is a megcsalt szerepben találom magam ami még jogos is lenne. De az albérletet ő szinte uralja, mindent ő akar irányítani, így én csak egy általa beengedett valaki lennék.
Ha most feldobom a lakhelyem, ő pedig úgy gondolja hogy megsem, mehetek a híd alá.
Zavaros tudom, de nagyon frusztrálnak ezek a dolgok, félekk rosszul döntök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!