Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Korai-e összeköltözni 18(L),...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korai-e összeköltözni 18(L), 21 (F) évesen?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A párom most elsőéves az egyetemen, szeptembertől én is ugyanarra az egyetemre fogok járni ( persze, ha felvesznek😁). Két éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást és szeretnénk összeköltözni közös albérletbe.

Szerintetek nem korai még?

18L (én)

21F

2021. jún. 18. 23:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Legalább előbb kiderül ha mégsem működik a kapcsolat. Együtt lakva jönnek elő az igazi konfliktusok.
2021. jún. 18. 23:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy férfi ismerősöm 19 éves korában elvett egy vele egyidős lányt, s úgy járt nappalis egyetemre, hogy mellette gyerekei is születtek; mire végzett, már kettő is világra jött. (Persze a szülők anyagilag támogatták őket.) Azóta is együtt vannak, már vagy 30 éve házasok. Szóval simán működhet a korai összeköltözés.
2021. jún. 19. 00:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek olyat, akinek működött, azóta is együtt vannak, olyat, akinek nem azzal volt a baj, de azóta nincsenek együtt, és olyat is, akinek nem működött, túl sok volt, így szétköltöztek, de egy darabig még együtt voltak utána.

Szerintem, ha te nem érzed korainak, nem vágysz arra, hogy előtte még önállóan (vagy más barátokkal) is kipróbáld magad, akkor nem az, legalább kipróbáljàtok magatokat.

2021. jún. 19. 01:04
 4/9 anonim ***** válasza:
72%

Pár nap múlva 32 éves házasok leszünk a feleségemmel és még az elkövetkezendő 64 évben együtt tervezzük leélni az életet !

18 éves korunkba költöztünk össze úgy , hogy előtte kb. 2 éve már ismertük egymást, együtt jártunk.

Írja itt valaki, hogy: "legalább előbb kiderül ha mégsem működik a kapcsolat. Együtt lakva jönnek elő az igazi konfliktusok."

Erről az a véleményem, hogy már maga az ilyen hozzállás is nagyon rossz , hogy előbb kiderül ha nem működik...

Basszus, pont fordítva kell hozzá állni már az elején a dolgokhoz, azaz úgy kell hozzáállni, hogy bárhogyan is alakuljon az élet, mi mindig kitartunk egymás mellett !

Persze , hogy lesznek konfliktusok, megpróbáltatások, sikerek és kudarcok is és ez teljesen normális egy egészséges kapcsolaton belül!

De a lényeg, soha nem szabad veszekedni és vitatkozni, mindig megbeszélni és megvitatni kell a dolgokat, aztán a közösen eldöntött eredmény szerint kel együtt, közösen folytatni az élet útját!

Sok sikert és hosszú boldog életet együtt töltött éveket kívánok nektek!

2021. jún. 19. 01:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem korai. Szerencsések vagytok, hogy megvan a lehetőséget rá. Szerintem a legjobb időben vagytok az összeköltözéshez, mert kb nulláról indulva fogtok mindent együtt megoldani. Legjobb évek! Ha együtt maradtok, nagyon jó lesz visszaemlékezni.
2021. jún. 19. 06:46
 6/9 anonim válasza:
92%
Nyugodtan költözzetek össze, semmi értelme mondjuk még két évig "járni" meg "randizgatni" ha ti már a következő szintre emelnétek a kapcsolatot.
2021. jún. 19. 07:22
 7/9 anonim ***** válasza:
60%
Igen, korai. Még gyerekek vagytok.
2021. jún. 19. 07:22
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért korai? 2 éve együtt vannak. Korban sem gyerekek, csak fiatalok.
2021. jún. 19. 11:52
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!!
2021. jún. 19. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!