Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai-e összeköltözni 18(L), 21 (F) évesen?
Sziasztok! A párom most elsőéves az egyetemen, szeptembertől én is ugyanarra az egyetemre fogok járni ( persze, ha felvesznek😁). Két éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást és szeretnénk összeköltözni közös albérletbe.
Szerintetek nem korai még?
18L (én)
21F
Ismerek olyat, akinek működött, azóta is együtt vannak, olyat, akinek nem azzal volt a baj, de azóta nincsenek együtt, és olyat is, akinek nem működött, túl sok volt, így szétköltöztek, de egy darabig még együtt voltak utána.
Szerintem, ha te nem érzed korainak, nem vágysz arra, hogy előtte még önállóan (vagy más barátokkal) is kipróbáld magad, akkor nem az, legalább kipróbáljàtok magatokat.
Pár nap múlva 32 éves házasok leszünk a feleségemmel és még az elkövetkezendő 64 évben együtt tervezzük leélni az életet !
18 éves korunkba költöztünk össze úgy , hogy előtte kb. 2 éve már ismertük egymást, együtt jártunk.
Írja itt valaki, hogy: "legalább előbb kiderül ha mégsem működik a kapcsolat. Együtt lakva jönnek elő az igazi konfliktusok."
Erről az a véleményem, hogy már maga az ilyen hozzállás is nagyon rossz , hogy előbb kiderül ha nem működik...
Basszus, pont fordítva kell hozzá állni már az elején a dolgokhoz, azaz úgy kell hozzáállni, hogy bárhogyan is alakuljon az élet, mi mindig kitartunk egymás mellett !
Persze , hogy lesznek konfliktusok, megpróbáltatások, sikerek és kudarcok is és ez teljesen normális egy egészséges kapcsolaton belül!
De a lényeg, soha nem szabad veszekedni és vitatkozni, mindig megbeszélni és megvitatni kell a dolgokat, aztán a közösen eldöntött eredmény szerint kel együtt, közösen folytatni az élet útját!
Sok sikert és hosszú boldog életet együtt töltött éveket kívánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!