Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai összeköltözni 1 év után 20/21 évesen?
Közhelyes lesz az, amit írni fogok, de tapasztalatból tudom, hogy nagyon igaz: Lakva ismerszik meg az ember!
Összeköltözve egy csomó olyan dolgot tudhatsz meg a másikról, amit máskülönben így a hétköznapokban nem. A kapcsolat tartósságát pedig szerintem nem befolyásolja mennyi idő után költöztök össze. Ismerek olyanokat, akik pár hét után összecuccoltak és már évek óta boldog kapcsolatban élnek. Egy másik barátom pár hónap után költözött össze a barátnőjével. Szóval szerintem ez attól a két embertől függ, akik együtt vannak, másnak pedig nincs beleszólása.
Sok boldogságot! :)
Szerintem kell időt hagyni a járogatós időszaknak, de nincs értelme évekig randizgatni. Ha összeköltöztök, főleg 1 év után az teljesen jó. Legalább jobban megismered, és el tudod dönteni, hogy tényleg vele akarsz e lenni a jövőben is.
Természetesen kapcsolat és kapcsolat közt óriási különbségek lehetnek. Mi a járogatós időszakban is többet voltunk együtt mint külön, szóval mi hamar és jól meg tudtuk ismerni egymást, még a tényleges összeköltözés előtt is, ami nálunk is 1 év volt egyébként. De gondolom nálatok nem erről van szó, hanem csak hetente párszor találkozgattok.
Kérdező, nem kell bizonygatni, hogy mennyire ismeritek egymást, mindenki volt tini ill. fiatal felnőtt. Nem ismeritek egymást, csak azt hiszitek.
Az összeköltözés nem korai, ha minden rendben van, de kockázatos. Ilyen korban a kapcsolatok 80%-a biztosra mondhatóan tönkremegy, egyrészt a korotokból, tapasztalatlanságotokból adódva, másrészt azért, mert olyan élethelyzetben vagytok, ahol rövid időn belül sok változáson mentek majd át, így a személyiségetek is változik még bőven.
A te korodban pont a te helyzetedben voltam, összeköltöztem az akkori barátommal, akivel 1 éve jártunk és minden nap egymásnál aludtunk. Fél év után simán tönkrement a kapcsolat, mert kiderült, hogy valójában felelőtlen, az önálló életre még képtelen, se főzni se takarítani sem szeret, és az első helyen a haverok állnak neki, nem a párkapcsolat. Az ilyesmit viszont marha könnyű eltitkolni, ha nem együtt éltek, illetve nem feltétlen eltitkolni, de nem tűnik fel minden esetben.
Szóval igaz a mondás, lakva ismerkszik meg az ember. Majd ha együtt éltek, együtt viszitek a háztartást, keresitek meg a pénzt rá, együtt vagytok stresszes helyzetekben, unalmas hétköznapokon, betegségben, problémás helyzetekben, akkor ismeritek meg egymást.
Én az összeköltözés mellett vagyok, de tartsd nyitva a szemed azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!