Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnôm 20 évesen miért nem akar velem összeköltözni?
Figyelt kérdés
Én 28 vagyok. Mindketten dolgozunk és 1 éve vagyunk együtt. Akkor miért nem?
Saját házam van ahol egyedül lakok. Szval még albérletet se kell fizeni?
2015. máj. 11. 20:33
1/12 Interferencia válasza:
Ő kivel lakik együtt jelenleg?
2/12 anonim válasza:
Lehet még fiatalnak érzi magát hozzá, hiába van minden rendben a kapcsolatotokkal.
4/12 anonim válasza:
Én szívesen költöznek, nálunk fordítva van, a barátom nem akar.
5/12 A kérdező kommentje:
Barátnőm a szüleivel lakik.
Sokat szokott nálam lenni. Sokszor itt is alszik
2015. máj. 11. 20:47
6/12 anonim válasza:
De azért az egy új élet kezdete.
Nehez kiszakadni az otthoni comfortból és szeretetből :)
7/12 anonim válasza:
valószínűleg ő veled ellentétben sejti, hogy ha folyamatosan egymás valagába vagytok, hamar elfog múlni a nagy lámúr. :(
8/12 anonim válasza:
korainak érzi, beszéld meg vele, hogy a későbbiekbe benne lenne-e..
9/12 anonim válasza:
1. fél,hogy tönkremegy a kapcsolat
2. lehet először önállósodni akar, megtanulni milyen majd egyedül élni és nem akarja,hogy eltartsad (még akkor is ha ő is keres, mégiscsak a te lakásod)
10/12 anonim válasza:
1. Öregnek tart magához!
2. Nem tudod kielégíteni!
3. Lehet hogy "Nem akad jobb neki azért van melletted!"
4. Szarik a pénzedre, és a házadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!