Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos ha a barátnőm addig nem akar összeköltözni és családot alapítani amíg neki nincs stabil anyagi háttere?
2 éve vagyunk együtt, de még külön lakunk mindig, mert nem szeretné ha én tartanám el és ő nem tudna annyit beletenni a közösbe mint én. Gyereket sem akar addig amíg nélkülem,ő egyedül nem tudná eltartani. Egyszerűen nem tudom rávenni arra hogy ezt bízza rám és bár tudom manapság a nők is pénzkeresők, de én úgy gondolom alapvetően ez most is a férfi dolga, hiszen ha terhes lesz meg ott lesz a kisgyerek úgysem tud majd dolgozni. Én jól keresek, biztos állásom van, saját lakásom és bátran vállalhatnék már családot és szeretném is nagyon, de nem tudunk megegyezni. Csak erről vitatkozunk állandóan, pedig amúgy nagyon jó (lenne) a kapcsolatunk.
27/F
Valahol ez bizony jogos.
Találjatok egy középutat.
Az, hogy jogos vagy sem azt nem tudom eldönteni.
De megértem, én se akarok más pénzén élni. L
Elég rosszmájú ember vagy!
Szerintem csak képtelen a kiszolgáltatottságot elviselni...
4 Nem ismered a nőket, és fogalmad nincs róla milyenek ha szeretnek egy férfit.
Én viszont nő vagyok, és pontosan tudom mi mire való. Ráadásul masszivan ismerem a saját nem-em stiklijeit.
Mennyi idős? Gondolom nem sokára talál munkát és akkor ez a probléma megoldódik.
Nekem sem esne jól felnőttként, ha teljesen eltartott lennék, meg a gyerek utáni támogatáshoz is kell valamennyi munkaviszony. Tegyük fel, ha két gyerek után 0 munkatapasztalattal az önéletrajzában kezd el munkát keresni, nagyon nehéz lesz találnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!