Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi más nővel találkozgat, mert rossz a kapcsolata, majd megjavul a kapcsolat közben, akkor a másik nőt elküldi?
Nem feltétlen küldi el a másikat....
embere válogatja🤷🏻♀️
Nálunk volt sok program, minőségi idő, minőségi szex. Abban is újdonságok, stb. Nem mondanám, hogy szar volt a kapcsolatunk. Ha a barátaim körében szétnézek, fele annyi dolgot nem éltek meg együtt, az otthon fetrengésen kívül kb semmire nincs igényük. (ezzel nekem semmi bajom, csak nekem nem élhető életforma ez)
Szóval, mi rengeteg mindent csináltunk, hogy ne hűljön ki a kapcsolat. Az utolsó pillanatig láttam a ragyogást a szemében, amikor rám nézett. Mégis elkezdett egy kolleginával ismerkedni, közben nekem igért mindenféle programot, költözést új lakásba, stb... Nem mondanám kicsit sem szarnak a kapcsolatot, mégis megtörtént. Az újdonság varazsaval nem tudok versenyezni, az tény. Én kiszálltam a képből, remélem azóta boldogabb. (ahogy láttam rajta nem, nem az) ez van.
Együtt éltünk még egy darabig és egy idő után én nem bírtam tovább ezt a kétlakiságot, hogy én otthon hétvégén a gyerekkel, ő meg rohant randikázni. Volt, hogy kivasaltam az ingét, szerintem ez egy ilyen dacreakció, hogy akkor tessék.
Mindig nagyon bonyolultak a hasonló ügyek, azt hiszem kívülről nézve borzalmasan kattantnak tűnnek a szereplők, de ugy ezt jelenti a beszűkült tudatállapot.
Volt egy nagyon csúnya veszekedésünk, és több kisebb feszült vagy éppen romantikus jelenet, olyan is, amikor mindketten sírtunk egymásba kapaszkodva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!