Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy egy férfi ismerkedési, randizós fázisban hónapokban számolva, nem érzi a szerelmet, de vágyat igen és később, mikor már nem találkozgatnak, megszűnik a "kapcsolat" közöttük, csak akkor döbben, jön rá, hogy még is szerelmes volt belé?
És mi van akkor ha mégis csak szerelmes volt, csak még maga előtt is tagadta valamilyen oknál fogva és csak később vallotta be magának is?
Vagy ezt inkább zárjuk ki, mint lehetőséget?
#2 eleve kérdés mit értünk szerelmen. Egy csomó ember nem ugyanazt. Ha arra gondolunk, ami egy baromi erős érzés, amitől nem tud az ember aludni, mert így teljesen kész van. Akkor azt nem valószínű, hogy nem érzi végig a kapcsolat alatt és csak akkor amikor vége. Eleve ez egy ritka dolog az emberek életében.
Ha valami másfajta enyhébb jó érzést, szerintem az sem olyan, amit el lehet tagadni. Akkor már inkább az lehetne, hogy lassabb alakul ki benne és pont a végére nem tudom.
Én arra fogadnék, hogy ha újra összejönnének, akkor megint az lenne, hogy nem szerelmes. De lehet adni neki egy esélyt és akkor kiderül. Nem kell kizárni semmit egészen. Mert szerintem a szerelemben nincs szabály, mindegy is mi van másoknál. Lehet ez épp a kivétel.
Nem reménykedem semmiben sem már.
Én is azt gondolom, hogy realizálta kit veszített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!