Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férjes asszonnyal van, nagyon jó kapcsolatom, a barátnőjének a lakásában találkozgatunk stb, már két éve. Kértem váljanak el a férjétől. Erre annyit mondott "Hát ez az" mire tudjam vélni ezt a kijelentést?
Akkor pláne nem értem, hogy mit remélsz egy házas nőtől, aki megtapasztalta milyen a házas élet és lám, kijárkál belőle...
Idődet pazarolod. Ha szerelmes lenne, már elment volna a férjtől, nem fogod őt meg úgy, hogy kapcsolatban gondolkodna veled.
Lekoptatod ahelyett, hogy megbeszélnéd vele.Nagyon oda lehetsz érte.
Amikor mondta, hogy "ez az" akkor miért nem kérdezted meg hogy az mit jelent??
"Ma nem találkoztunk de telefonon hívott de már nem fogadom a hívásait ezek után. Jól teszem.?"
Na én már tudom miért nem akarja érted ott hagyni a férjét. Mert csöbörből vödörbe..
Gyakorin kérdezel mi miért van,
2ev "kapcsolat" után így intézed, hogy már nem veszed a telefont..barátnőnél találkoztok holott 2 hetet már nálad élt.. Stb.. Biztos lehetne sorolni.
Nekem ennyi elég is.
A Hat ez az! valoban rosszat jelent a szamodra, de meg csak nem is azert, mert tobbet nyujt a ferje.
Szereti, mint embert. Vagy ragaszkodik hozza. Sajnalja, felelosseget erez iranta. Sokan nem ulnenek fel a szoke herceg feher lovara, akkor sem, ha otthon minden rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!