Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom újabban a volt barátnőjével találkozgat, hogy kezeljem a helyzetet?
Figyelt kérdés
Már vagy ötször találkoztak és a barátom mindig megerősíti, hogy ne féltékenykedjek, nincs mire. Ám mikor én szerettem volna találkozni egy fiú ismerősömmel (sosem volt köztünk semmi, csak barátok vagyunk) tisztára kiakadt. Nem tudom mit csinálhatnék :S2010. júl. 6. 12:50
1/16 anonim válasza:
és mégis mit mond minek találkozgat vele? fúú..én most helyetted is féltékeny vagyok :S:D szerintem hagyd ott, vagy mond meg neki hogy álljon le.
3/16 anonim válasza:
Mond meg neki, hogy ha ő találkozhat mással, akkor te is. Ez így fair, így működik egy kapcsolat. Amúgy ne féltékenykedj, csak azt éred el hogy tényleg megcsal.
4/16 anonim válasza:
Minek találkozgatnak? Mert ha egyszer összefutnak, az még elmegy, de hogy rendszeresen?! Én a helyedben gyanakodnék.
5/16 A kérdező kommentje:
Állítólag barátok... Amit én meg is értek, de azért ez már különös. És köszönöm a válaszokat! :)
2010. júl. 6. 12:57
6/16 anonim válasza:
Én ezt nem hagyném a helyedben... egy sima lány barát oké, de akit szeretett? :S Kezdj el te is találkozgatni egy fiú barátoddal, száolj be neki róla, ha kiakad, akkor meg magyarázd meg neki, hogy neked is ugyanolyan rosszul esik, ha ő az exével találkozgat. Ha nem tapasztalja meg, hogy esik, nem fog leállni egykönnyen!
7/16 A kérdező kommentje:
De ha szóvá teszem az a baja, hogy már nem is lehetnek lány barátai? Jajj, nem tudom :SS
2010. júl. 6. 13:05
10/16 A kérdező kommentje:
És mikor utalok rá, hogy nem örvendek ennek akkor meg jön az is, hogy miért akarom eltiltani bárkitől is...
2010. júl. 6. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!