Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem van barátom, a fiú akivel randizok van barátnöje. Dobná miattam a csaját? Már szexeltünk is és találkozgatunk.
Figyelt kérdés
Azt mondta jó velem.Egy suliba járunk.én mindig látom a bartánöjével, és rossz látni.Én dobnám a barátomat érte ha ö is dobná a barátnöjét.Szerintetek van rá esélyem?2008. okt. 29. 22:24
1/26 anonim válasza:
Kérdezd meg, mit akar. Szerintem viszonylag kevés jós van itt.
2/26 anonim válasza:
Ha szereti a barátnőjét és jól megvannak, akkor gyönyörűen kihasznált téged!!!! Amúgy meg beszéld meg vele hogy mit akar vagy miért volt ez az egész. Kellesz-e neki vagy nem. Ha nemet mond így jártál, mert csak kihasznált. Ennyi
3/26 A kérdező kommentje:
de nem szereti a barátnöjét, mert már sokszor megcsalta.és a közös haverjaink is azt mondják.2 éve vannak ök együtt.és csak 16 évesek.a csaj nem akar vele lefeküdni.én nekem meg nem jó a barátommal a szex.én is 16 éves vagyok
2008. okt. 29. 22:49
4/26 anonim válasza:
Akkor mond meg neki, hogy dobja a csaját, és járjon veled, mert veled jó a szex. Tök egyszerű... ha mégsem dobja a csajt, akkor tuti szereti valamennyire, vagy kötődik hozzá, vagy csak arra vár, hogy végre megkaphassa... Majd meglátod, hogy alakul a dolog, de az első lépés mindenképpen az, hogy megkérd, hogy szakítson a csajjal.
5/26 A kérdező kommentje:
ha rákérdek tereli a témát,nem tom mi van, de én tudnám szeretni öt:(
2008. okt. 29. 23:01
6/26 anonim válasza:
Semmi esetre se dobd a barátodat, mert ő csak a szexre hajt! Semmi többet nem akar tőled! Próbáld inkább rendezni a helyzetedet a barátoddal!
Tapasztalat ...
7/26 A kérdező kommentje:
már megbeszéltem vele, de semmi nem változik.elkezdem szopni, és rámszól hogy "hagyd abba".Ezek után valahogy elmegy a kedvem.Eddig mindenki azt mondta jól csinálom.EGO romboló!
2008. okt. 29. 23:10
8/26 anonim válasza:
Ne így fogd fel, hogy ego-romboló, hanem, hogy lehet hogy másra vágyik! Ugyan már, akkor kérdezd meg mit szeretne! Mióta vagytok együtt?
9/26 anonim válasza:
Szerintem a fiú akinek van barátnője csak kihasznált téged..tudom rossz ezt igy hallani ,de ha még nem szeretkezik a barátnőjével akkor csak a szex hiányzik neki.. viszont hogy mellette van még azt jelenti hogy valamilyen szinten szereti(csak mert én ha szeretek valakit nem csalom meg ..nah de én nem vagyok pasiból)
10/26 anonim válasza:
jah és a barátoddal meg próbáld meg megoldani ..ha szereted..mert végül is lehet nem is vele van a baj hanem csak másra vágyik ..vagy érzi hogy te mással is csinálsz ilyet..(gondolom nem tudja hogy megcsaltad)..de egyáltalán te miért vagy vele ha közbe mással szeretnél lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!