Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem van barátom, a fiú akivel randizok van barátnöje. Dobná miattam a csaját? Már szexeltünk is és találkozgatunk.
16 évesen ">mindenki< azt mondta hogy jól csinálod"? Na, gratulálok.
Egyáltalán nem helyes amit csinálsz, ha nem szereted a barátodat (márpedig nem úgy tűnik, mintha odáig lennél érte), akkor minek álltatod? Még ha a másik csak szexet is akar, miért nem hagyod ott a mostani barátodat? Nehogy már csak azért legyél vele, hogy valaki álljon melletted! Azért járj valakivel, hogy szeress valakit és viszont.
16 évesen szerintem nem normálsi ez a viselkedés. Te mit tennél, ha a barátod csettintésre ott hagyna téged? Bár gondolom nem zavarna a hozzáállásod miatt.
Szakíts a barátoddal, és mondd el az "újnak". Ha akkor sem lép, hát akkor ez van, de legalább nem hülyítesz senkit!
khm.
Maximálisan a helyzetedben voltam 1,5 évvel ezelőtt. Nekem barát, neki barátnő, országúti titkos randik... Mikor én is azt éreztem, hogy el tudom vele képzelni magam nemcsak szexuális téren, és hogy képes lennék kilépni az előző kapcsolatomból, én is megkérdeztem őt...Ugyanígy terelte a szót...:S Aztán hát, idő multán (kb.2 hónap) ahogy egyre gyakrabban talizgattunk, egyre mélyebben éreztünk egymás iránt. Ez elkerülhetetlen, ha valakivel tartósan szexuális viszonyt folytatsz. Én hamarabb otthagytam a barátomat, de nemsokkal utánam ő is így döntött. És nagyon boldog párkapcsolatban élünk, 1,5 éve! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!