Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem van barátom, a fiú akivel randizok van barátnöje. Dobná miattam a csaját? Már szexeltünk is és találkozgatunk.
Figyelt kérdés
Azt mondta jó velem.Egy suliba járunk.én mindig látom a bartánöjével, és rossz látni.Én dobnám a barátomat érte ha ö is dobná a barátnöjét.Szerintetek van rá esélyem?2008. okt. 29. 22:24
21/26 A kérdező kommentje:
az utolsó hozzászólonak nagyon köszönöm.te értesz meg egyedül.És kínáncsi lennék ti mit tennétek ha anyátok kényszerit vissza fiúhoz.én szakítottam vele megcsalás elött, de anyám annyira bírta hogy bejelentette hogyha nem megyek vissza hozzá nem mehetek sehova se.Nah kössz.Inkább visszamentem, és titokba megcsaltam...
2008. okt. 31. 17:04
22/26 anonim válasza:
Na álljunk meg egy szóra! Mi az hogy anyád kényszerít hogy menj vissza a pasidhoz?! Ugyan kérlek...16 évesen ezt még neked meg lehet szabni, hogy hova menj és mit csinálj???? Ülj le anyáddal és beszéld meg, hogy te már nem szereted ezt a pasit! Nem anyád jár vele, hanem te! Neki (egy normális anyának) az lenne a dolga hogy elfogadja, a lánya döntését! Apád, tesód mit szólnak hozzá? Tűrik? Ha más nem, segítsenek ők, beszéljenek a fejével...
23/26 anonim válasza:
anyád kényszerít h mkit leszopj???:D ugyan kérlek...16évesen egy kiégett ribi vagy...remélem szifiliszes leszel...
24/26 anonim válasza:
Utolsó hozzászóló...Elég nagy szegénységi bizonyítvány volt ez a megnyilvánulásod...
Attól, hogy te egy nyálas, elkényeztetett köcsög vagy, akire egy nőnek sincs szüksége, nem kell lehurrogni azt, AKINEK A DÖNTÉSEIT NEM KÉPES A SZÜLŐ ELFOGADNI. Képzeld, létezik ilyen. Úgyhogy csak kussolj inkább. Köcsög-
25/26 A kérdező kommentje:
köszönöm az utolsó hozzászólonak.Anyummal mindent megtuttam beszélni, és mindent elmondok neki, de ezzel a témával kapcsolatba nem lehet.imádja a pasim.Nem szexelek vele, mert olyan szörnyü hogyha ezt folytatnám úgyérzem örökre elmenne a kedvem.:(
2008. nov. 1. 21:04
26/26 anonim válasza:
Édesapád...?...róla nem szóltál még semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!