Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex kapcsolatban, szeretők, ahol az egyik fél foglalt csak. Az aki nem foglalt megnézte a foglalt fél párját a valóságban, vagy a neten?
Nekem a szeretőm lecsekkolta a párom személyesen és a neten is. Megfogalmazódott bennem a kérdés, hogy miért tesz ilyet valaki, aki csak szexel velem? Miért kíváncsi rá és ilyenkor mit érezhet?
Nem opció hogy kérdezzek rá.
Ugyanilyen helyzetben vagyok, igaz mi nem vagyunk szeretők, csak szimpla szexkapcsolatban vagyunk.
Állandóan a volt barátommal kapcsolatban kérdez, meddig voltunk együtt, miért mentünk szét, tartjuk e a kapcsolatot, mennyire szerettem stb. Kérdezgeti, hogy nem félek e, hogy többet fogok érezni iránta idővel vagy hogy tervezek e külföldre költözni vagy úgy egyáltalán élnék e valakivel külföldön (ő külföldön dolgozik havi 1-2x talizunk, ha itthon van). Ha pl egy padon ülünk félórát beszélgetve, akkor semmilyen kis helyet nem hagy, vagy a vállam vagy a hátam alsó részét simogatja végig.
Egyszer megkérdeztem, hogy mi van akkor, ha én többet szeretnék tőle, amire azt felelte, hogy akkor találkozhatnánk normálisan is meg hogy ő odavan értem..
Többször kérdeztem már rá nála, de mindig azt mondja, hogy részéről nincs több. Amikor megkérdeztem tőle először élőben, hogy akkor mégis mit jelent nála az, hogy ő odavan értem, úgy tett, mintha nem emlékezne arra, hogy ezt mondta. Utána pár hét múlva üzenetben is megkérdeztem, ott már azt írta, csak a szexre értette ezt az “odavan”os dolgot. 🤷🏼♀️
Én azóta ezt már ráhagytam.
A szíved mélyén azt akarod hallani, hogy halálosan szeret, de ha még így lenne sem vagy kisegítve, ha nem akar kapcsolatot. Nem érdemes agyalni rajta.
Viszont jobban tennéd, ha mindkét pasitól megszabadulnál, és keresnél olyat, akivel viszont szeretitek egymást.
Nem kell mindig arra gondolni.
Egy nő az exe új párját is lecsekkolja, azt sem feltétlen féltkenységből, csak hogy külsőre milyen.
"Mindig megkérdezi tőlem, hogy milyen a kapcsolatom a párommal, kíváncsi arra is, hogy én mit érzek minden féle szituációban, hogy a párom iránt mit meg iránta mit."
Ezt én is megkérdeztem a szeretőmtől már, de csak azért mert kíváncsi voltam miért csalja a párját, mi az ami hiányzik neki a kapcsolatból, és hogy azt amit tőlem kap, azt a párjától is megkapja -e stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!