Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szex kapcsolatban, szeretők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex kapcsolatban, szeretők, ahol az egyik fél foglalt csak. Az aki nem foglalt megnézte a foglalt fél párját a valóságban, vagy a neten?

Figyelt kérdés

Nekem a szeretőm lecsekkolta a párom személyesen és a neten is. Megfogalmazódott bennem a kérdés, hogy miért tesz ilyet valaki, aki csak szexel velem? Miért kíváncsi rá és ilyenkor mit érezhet?

Nem opció hogy kérdezzek rá.

2021. jún. 23. 09:57
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Mindig megkérdezi tőlem, hogy milyen a kapcsolatom a párommal, kíváncsi arra is, hogy én mit érzek minden féle szituációban, hogy a párom iránt mit meg iránta mit. Bár utóbbira nem kérdezett rá konkrétan, csak látható rajta, hogy érdekli. Meg érdeklődik, hogy lefekszem e a párommal, meg általános dolgokra is. Ráadásul mikor hívott a párom, akkor mintha megboldogult volna, olyan volt. Egyből letepert és vad szeretkezésbe torkollott a dolog.

Ezért kérdezem mi veszi rá a férfit arra, hogy megnézze a másik, foglalt ember párját? Ezt ő nem tudja, hogy én tudom, mivel egyszer elszólta magát

2021. jún. 23. 10:57
 12/33 A kérdező kommentje:
Megbolondult akar lenni. Javította a telefon. Bocsi
2021. jún. 23. 10:58
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg ő nem csak szexet akar tőled, hanem érzelmei is lettek irántad, ezért érdeklődik, ezért kíváncsi. Ha te nem akarsz tőle többet, akkor lehet, hogy jobb lenne még most szakítani vele.
2021. jún. 23. 11:04
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Ez az ő részéről sokkal több mint szeretői viszony.

Ebből még lehetnek komolyabb komplikációk az életedben,mint megtalálni azt az alkalmas pár órát,meg kitalálni otthon hogy titkold el.

Nem akarok pálcát törni feletted,azt te tudod miért élsz így.

Csak jobb ha elfogadod,hogy vagy őt vagy a feleséged vagy mindkettőt nagyon meg fogod bántani.

2021. jún. 23. 11:05
 15/33 A kérdező kommentje:
Nem hinném, mivel azt állítja, hogy nem érez irántam semmit, csak szex miatt van velem. Ezért van bennem kételyek és kérdések
2021. jún. 23. 11:06
 16/33 A kérdező kommentje:
Férfiról van szó.
2021. jún. 23. 11:08
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

Akkor gondold ezt.

Bár már ebben a két mondatban is van ellentmondás.

Nem hinnéd,de kételkedsz...

Nyugodtan hidd el!

2021. jún. 23. 11:14
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem kérdezed meg, sose tudod meg. De várhatsz még kismillió eshetőségre speculációt, csak lehet egy sem lesz igaz.

De tessék, pár:

Be akar kavarni

Szerelmes beléd

Bitrokló, és tudni akarja, hogy megszerezhetne, ha akarna

Kíváncsi

Mulattatja, hogy összezavar téged

Versengő, és tudni akarja, hogy jobb a párodnál, de egyébként nem akar téged

Pszichotikus elmebeteg, aki azt tervezi, megöli a barátodat

Valójában meleg, és be akarja cserkészni.

Csemegézz, hogy szerinted mi valószínű. Ha egyik sem, akkor találj ki mást.

2021. jún. 23. 11:20
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

Lehet még ő sem tudja, hogy szerelmes beléd, vagy magának sem vallotta még be.

Én az exemnél előbb jöttem rá, hogy szerelmes mint ő maga. Hiába kérdezgettem mi baja, nem tudta elmondani, mert nem volt tisztába vele. Nekem kellett kisakkozni.

2021. jún. 23. 11:44
 20/33 A kérdező kommentje:

17#

Azért nem hiszem, mivel egyértelműen tudtára adtam már, hogy részemről több van szexnél és hogy komolyra szeretném venni a dolgokat, de erre kihátrált és mondta hogy a szex miatt van velem, mert az nagyon jó.

18# lehetséges mégis csak, hogy többet érez irántam, de mivel tudja, hogy foglalt vagyok, így vagy nem mer belevágni és inkább kihátrál, mert nem akarja, hogy miatta legyen vége, vagy csak tényleg a jó szex miatt van velem. Bár akkor nem értem, miért olyan kíváncsi a dolgaimra? . Ezt valószínűleg sosem fogom megtudni.

A tettei mást mondanak, mint amit ő állít

2021. jún. 23. 11:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!