Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Foglalt, de elég rossz kapcsolatban lévő nőnél lehet esélyem?
Velem most játszott egy ilyen csaj. Bár mi nem is találkoztunk. Találkozhattunk volna, csak pont ebben játszott. Mondta, hogy mennyire nem a legjobb a kapcsolata.
Hogy sokat iszik a pasija és hogy nem is szexelnek csak két hetente.
Végül otthagyni meg cseszte ott hagyni.
Hát próbáld meg, csak ne hogy pórul járj te is.
1# Nem jártál pórúl így,hogy nem is találkoztatok,ne ess túlzásokba.
Kérdező:Az,hogy nem illenek össze,nem a te dolgod.Valamiért vele van.De ha nem tepersz csak vársz rá,akkor ne is várd,hogy majd miattad kifog lépni.
Ha nem hagyja el emiatt akkor valószínűleg annyira szerelmes hogy miattad se fogja.
Velem is ez van, folyton a vita megy, de akkor is inkább vele vagyok mert szeretem. Engem zavarna ha más bepróbálkozna, nem azért vannak mellette fiú barátaim hogy akarjanak tőlem bármit is. L
Hát szerintem ha 2-3 hétig szívatnak valakit úgy, hogy amúgy is egy reménytelen eset, akkor az is pórul jár.
Elvesztegetett idő csak ugyan úgy.
1# voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!