Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szex kapcsolatban, szeretők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex kapcsolatban, szeretők, ahol az egyik fél foglalt csak. Az aki nem foglalt megnézte a foglalt fél párját a valóságban, vagy a neten?

Figyelt kérdés

Nekem a szeretőm lecsekkolta a párom személyesen és a neten is. Megfogalmazódott bennem a kérdés, hogy miért tesz ilyet valaki, aki csak szexel velem? Miért kíváncsi rá és ilyenkor mit érezhet?

Nem opció hogy kérdezzek rá.

2021. jún. 23. 09:57
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak féltékeny, előtört belőle a birtokló alfahím szerep, és jobb akar lenni, mint a pasid.
2021. jún. 23. 11:46
 22/33 A kérdező kommentje:

Utolsó,

igen, láttam már rajta, hogy féltékeny mikor szóba kerül a párom.

2021. jún. 23. 11:54
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Persze, nyilvánvaló.

Hiába mondják a pasik, hogy ez csak szexkapcsolat, szeretnek birtokolni, szeretik, ha ők a jobbak mint a másik, stb.

2021. jún. 23. 11:57
 24/33 A kérdező kommentje:

Akkor ezzel most én mit tudnék kezdeni? Hogy ő kihátrál mikor én komolyabbra fordítanám a kettőnk közt a kapcsolatot? "Eltaszit" magától ha ez szóba kerül. :(

Kisebb nagyobb megszakítással már több éve ismerjük egymást. De mindig vissza jön hozzám valamiért.

2021. jún. 23. 12:02
 25/33 anonim ***** válasza:
77%

Ha ez téged zavar, dobd ki, ennyi. Nincs rá szükséged.

Van pasid, ha ő kevés, keress normális szexpartnert, vagy cseréld le a pasid, de ez csak kihasznál téged, nem kellene hagynod.

2021. jún. 23. 12:04
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Én sem kezdenék vele semmit. Ha egy pasi hülye azt nem fogod tudni megváltoztatni. Neki ez a játéka, te meg tökéletes játékszer hozzá. Mondjuk a sorsnak azért van humorérzéke, azt el kell ismerni!
2021. jún. 23. 12:19
 27/33 A kérdező kommentje:
Utolsó. Kifejtenéd bövebben? Hogy érted hogy ez a játéka és hogy hulye?
2021. jún. 23. 12:29
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Összeméri magát a pasiddal, a büszkesége miatt, hogy ki a jobb

Így, hogy van pasid, érdekes vagy, mert annak te kellesz, így versenyszerű a dolog, ki a jobb

Így a szexet megdobja a hazudozás, a titok. Sokkal jobbnak tűnik.

Igencsak meglepődnél, ha elválnál, vagy szakítanál, gondolnád, na most csak a tied vagyok Béla, gondolnád, az majd hogy örülne, hogy te szakítottál miatta. Hú de messzire szaladna tőled, még a cipőjét is hátrahagyná.

Hány nő járt így, ajaj .....

2021. jún. 23. 13:34
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Egyből nem volna olyan isteni a szex, amikor már elvárnád tőle, hogy vállaljon fel és álljon helyt mint társ melletted.

Így van egy kis érdekes szex, amiért ő semmit nem kell tegyen, ingyen lyuk, csak meg kell jelenjen, nem kell virág, udvarlás, pénzköltés, felesleges körök, amit egy szingli nő elvárna.....

2021. jún. 23. 13:37
 30/33 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a válaszokat
2021. jún. 23. 13:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!