Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátom?
A barátom keresztény, gyülekezetbe jár. Mindketten szüzek vagyunk, és mivel ő hívő, ezért házasságig nincs szex, viszont én már nem bírtam tovább. A hétvégén találkoztam egy nagyon helyes sráccal, és lefeküdtünk. Nagyon nagy bűntudatom van, mert szeretem, de ezt nem lehet bírni. Tanácsok?
Én 20l. Ő 22f.
Már miért is ne? Szerinted egy embernek csak onnantól fogva lesznek szexuális ingerei ha már elvesztette a szüzességét? Megnézném te mennyire bírnál akár tíz évet is kivárni úgy hogy barátnőd/pasid van de nem szeretkezhettek egymással,helyette masztizhatsz mint egy szingli, egyáltalán nem lehet kicsi kihívás egy ilyenbe belemenni.
Keress normális pasit, aki nem a mesékben és a katolikusok idejétmúlt, ostoba babonáiban hisz.
Ember vagy, természetes vágyakkal. Nem volt persze szép dolog amit tettél, tisztességesebb lett volna előbb szakítani, de jobb későn int soha.
Nagyon sok házasság végződik válással, mert valamelyikük számára nem kielégítő a kapcsolat szexuális téren, és ezt a szerelem/szeretet/tisztelet nem fogja kompenzálni. Semmi értelme szüzen házasodni, de ezt a sok bigott fanatikus sosem fogja megérteni, inkább szenvednek egy életen át egy lapos házasságban.
Keress olyat, akivel minden téren összeilletek. Ebbe a szex is beletartozik.
Ki csinálta kinek az orálisan?
Azóta is tartod a kapcsolatot a másik sráccal?
Ha nem bírod szex nélkül akkor inkább szakíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!