Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátom?
A barátom keresztény, gyülekezetbe jár. Mindketten szüzek vagyunk, és mivel ő hívő, ezért házasságig nincs szex, viszont én már nem bírtam tovább. A hétvégén találkoztam egy nagyon helyes sráccal, és lefeküdtünk. Nagyon nagy bűntudatom van, mert szeretem, de ezt nem lehet bírni. Tanácsok?
Én 20l. Ő 22f.
Grat...
Ez így még egyel szánalmasabb, mint ahogy elsőre hittem.
De most tényleg azért raktad ki, hogy szidjunk vagy mit vársz??
Csak gratulálni tudok és elmondani amit előttem is elmondtak:
NEM ILLETEK ÖSSZE!
Ha nem bírtad ki, akkor bárki is lesz a férjed már most lehet tudni, hogy azt is meg fogod csalni.
Ilyen vagy, az élet egy férj mellett hosszú lehet, elunalmasodhat számodra. Ezek a fontos kérdések neked a házasságod előtt.
Tehát, szűzként leoptad?! 🤝🤝🤝👏👏👏👏 Ez a gyerek 1 zseni! ☝️☝️🤭🤭🤭
Sexelj, az ilyen idióta, berögzült vallási baromságot meg el kell felejteni. A csávód meg tuti veri magának.
Nyugodt lélekkel szabadulj meg a pasidtól!
Ha neki már most is az Úr a fontosabb, akkor ez jobb már nem lesz!
Ha 22 évesen a pasi még szűz, az szerintem nem erény, hanem betegség!
Hagyd ott mielőbb, és ízlelgesd az életet, mert az igazán gyönyörű!
Gondolom nagyon szereted és emiatt próbáltad elnyomni ezt az érzést, de előtört és éltél az alkalommal.
Kár, hogy nem léptes meg korábban a szakítást, úgy most neked sem lenne bűntudatod.
Szerintem kíméletesen szakíts vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!