Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy barátom,1éve és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy barátom,1éve és 8hónapja vagyunk együtt és megcsaltam?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy nem voltam beszámítható állapotban és szájra puszisztam egy fiúval...nagyon szeretem a barátom és ha elmondom neki tuti szakít de én ezt nem akarom... nem akarom elveszíteni, most mit tegyek?

2019. jan. 21. 22:03
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
49%
Te jó isten azt hittem nagyobb baj. Egyszájra puszi még nem a világ vége szóval nyugi van. Szerintem mond el. Max szakít vagy megver mérgében. Jó esetben viszont megbocsát.
2019. jan. 21. 22:06
 2/31 anonim ***** válasza:
100%

A megverés része olyan megnyugtató. Ezek után én is ugrándozva mennék oda hogy drágám. :D

Amúgy ezeket a kifogásokat annyira gyülölöm. Én valahogy soha nem puszilgattam vagy csókolgattam senkit részegen lefeküdni pedig még annyira sem feküdtem le senkivel. Olyan olcsó ez a kifogás hogy részeg voltam.

2019. jan. 21. 22:08
 3/31 A kérdező kommentje:
Ez nem olyan dolog amivel viccelődni kéne... tudom ebből nem az jön le, de nagyon szeretem és szégyellem magam de tudom hogy nem áll többet velem szóba ha ezt megtudja
2019. jan. 21. 22:09
 4/31 A kérdező kommentje:
Nem olcsó kifogás, rengeteget ittam, amit tudok nem szép dolog de hát nem tudtam magamról
2019. jan. 21. 22:10
 5/31 anonim ***** válasza:
29%
Hát igen. A csajok sose tudják mikor kell leállni a piával. És a megverős részt nagyon is komolyan mondtam. Volt már rá példa ahol lakom😀
2019. jan. 21. 22:13
 6/31 anonim ***** válasza:
100%
Mégis emlékszel rá szóval annyira azért nem voltál te kiütve. Legközelebb majd nem iszol vagy megtanulod hogy az ittam egy szar kifogás. Volt olyan amikor olyan részeg voltam hogy az ajtón sem találtam be, de egyszer sem csókolózgattam vagy puszilóztam senkivel.
2019. jan. 21. 22:14
 7/31 anonim ***** válasza:
96%
A megverés részét nem de azt hogy kidobják megérdemli. Nálam egy ilyen után mehetne vissza puszilózgatni a kis bulikáiba.
2019. jan. 21. 22:15
 8/31 anonim ***** válasza:
100%

Mondd el mert akkor ez az egész téged belul nagyon emésztene

És akkor oszinte se vagy a paroddal

De ha elmondod akkor nem lenne akkora súly az egész

Oszinte vagy es megbantad

Sokkal jobban hangzik mint az h

Hazudtal és megcsaltad úgy h bízik benned

Tedd meg érte és magadert is!

2019. jan. 21. 22:19
 9/31 anonim ***** válasza:
100%

Ez a sokat ittam kifogás baromság.

Én egyszer barátnőmet, hajtottam el részegen, hogy ne haragudjon, de barátnőm van. (Legalább is feltételezte, hogy ezt mondtam.)

Nagyon nagyon sokat ittam, haverjaim közül 2 detoxba kötött ki, pedig 2-3 üveggel kevesebbet ittak nálam. Én olyan kész voltam, hogy nem ismertem meg barátnőmet és őt is vissza utasítottam.

Másnap ő mondta, el hogy mi történt. Ennyit arról, hogy nem tudtál magadról és nem akartad.

Én elmondanám a helyedben, bármi is lesz jobb ha tőled tudja meg és az ő döntése lesz a továbbiakban.

2019. jan. 21. 22:19
 10/31 A kérdező kommentje:
Mindenkinél más az ha iszik. Tudom most majd jön az hogy még "gyerek vagyok" de senkim nincs rajta kívül..egy hálátlan f @ sz vagyok...annyira szégyellem
2019. jan. 21. 22:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!