Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy barátom,1éve és 8hónapja vagyunk együtt és megcsaltam?
A megverés része olyan megnyugtató. Ezek után én is ugrándozva mennék oda hogy drágám. :D
Amúgy ezeket a kifogásokat annyira gyülölöm. Én valahogy soha nem puszilgattam vagy csókolgattam senkit részegen lefeküdni pedig még annyira sem feküdtem le senkivel. Olyan olcsó ez a kifogás hogy részeg voltam.
Mondd el mert akkor ez az egész téged belul nagyon emésztene
És akkor oszinte se vagy a paroddal
De ha elmondod akkor nem lenne akkora súly az egész
Oszinte vagy es megbantad
Sokkal jobban hangzik mint az h
Hazudtal és megcsaltad úgy h bízik benned
Tedd meg érte és magadert is!
Ez a sokat ittam kifogás baromság.
Én egyszer barátnőmet, hajtottam el részegen, hogy ne haragudjon, de barátnőm van. (Legalább is feltételezte, hogy ezt mondtam.)
Nagyon nagyon sokat ittam, haverjaim közül 2 detoxba kötött ki, pedig 2-3 üveggel kevesebbet ittak nálam. Én olyan kész voltam, hogy nem ismertem meg barátnőmet és őt is vissza utasítottam.
Másnap ő mondta, el hogy mi történt. Ennyit arról, hogy nem tudtál magadról és nem akartad.
Én elmondanám a helyedben, bármi is lesz jobb ha tőled tudja meg és az ő döntése lesz a továbbiakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!