Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy barátom,1éve és 8hónapja vagyunk együtt és megcsaltam?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy nem voltam beszámítható állapotban és szájra puszisztam egy fiúval...nagyon szeretem a barátom és ha elmondom neki tuti szakít de én ezt nem akarom... nem akarom elveszíteni, most mit tegyek?2019. jan. 21. 22:03
12/31 anonim válasza:
Miért te metil alkoholt fogyasztasz? Ahhoz hogy ne tudd mit csinálsz többet kell inni, mint amennyit képes vagy. Az már egy másik kérdés hogy az alkohol oldja a gátlásokat és ilyenkor a valódi személyisége megmutatkozik egy embernek. Hát a tied megmutatkozott.
13/31 A kérdező kommentje:
Tudom hogy megmutatkozott, de senki nem tudja elképzelni mennyire szarul vagyok miatta
2019. jan. 21. 22:40
14/31 anonim válasza:
Te nem emiatt vagy szarul szimplan be vagy szarva hogy dob a pasi.
15/31 A kérdező kommentje:
De emiatt... mert tudom hogy fájna neki ha tudná és nem akarom látni a fájdalmat az arcán
2019. jan. 21. 22:41
16/31 anonim válasza:
Hidd el az lesz a legjobb ha elmondod neki
Ne magyarazkodj, hanem közölt vele és hogy nagyon banod
De az alkoholra fogni elég gazos én tokre ki lennék ra akadva
Meg ne mondd azt h “ígérem többet nem fordul elő” “nem feküdtem le vele csak puszi volt” meg ilyenek mert nagyon zavaró és elveszti a maradék hihetoseget is
17/31 anonim válasza:
Mondd el neki es hogy nagyon sajnalod sokkal szarabb lesz ha ez kiderul es belul kozben meg rosszul erzed magad . Minden kapcsolatnak bizalom,őszinteseg az alapja.
18/31 anonim válasza:
Ha megtetted, valld is be. Vállald a felelőséget a tetteidért. Viszont aki részegen képes rá, az józanon is. A pia csak kifogás! Ezen gondolkozz el a továbbiakra való tekintettel.
19/31 anonim válasza:
Ne mondd el neki! Ha elmondod akkor elveszted öt, ezt akarod? Helyette inkább tanulj az esetböl és többet ne igyál csak nagyon mértékkel...
20/31 anonim válasza:
#19 Persze, inkább legyen gerinctelen plusz szenvedjen a bűntudattól továbbra is. Sebaj, majd a srác megtudja mástól és lapátra kerül a kérdező. Ha elmondja, még bőven van esélye, hogy együtt maradnak. Fontos szempont ilyen esetben az őszinteség. Nem feküdtek le, simán megbocsájtható lenne a dolog. Viszont nem a ivás váltja ki, hogy ilyet tett. A részegség csak felszabadultabbá tette és előhozta ezt az énjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!