Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek igazán szeret ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igazán szeret ha 9 hónapja vagyunk együtt és megcsaltam de ő megbocsájtott?

Figyelt kérdés
Sajnálom hogy ezt tettem vele, mégis megbocsájtott, az a lány könnyen kapható volt és férfiból vagyok azér csak, mivel megbocsájtott mivel tudnám jobba tenni a helyzetet, mit vegyek neki, vagy vegyek egyáltalán neki valamit?

2016. aug. 14. 21:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hulye a csajod vagy annyira esetlen hogy nem talalna mas sracot es inkabb veled marad
2016. aug. 14. 21:56
 2/3 anonim ***** válasza:
94%

,,az a lány könnyen kapható volt és férfiból vagyok azér csak''

Nemhogy férfinak,embernek se nevezheted magad -.-

Nos,megbocsájtott. Talán a legmegfelelőbb ''engesztelés'' számára az volna,ha NEM LÉPNÉL LE TÖBB NŐVEL. Jah ,éreztesd vele ,hogy szereted gyakorta..Szüksége lehet most rá.

2016. aug. 14. 21:57
 3/3 anonim ***** válasza:
88%

Minek csaltad meg? Ha nem szereted már, akkor előbb szakíts vele, utána keress másik embert magadnak.

Hatalmas nagy szerencséd van, hogy megbocsájtott neked, és talán még bízik benned, de még egy rossz húzás, és biztosan kirak téged, mint macskát szarni. Kinek kéne olyan pár, aki megcsalja? Mire jó az egyáltalán?

2016. aug. 14. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!