Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Paranoiás lennék vagy valami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Paranoiás lennék vagy valami tényleg nem stimmel?

Figyelt kérdés
Nem működik a szex közöttünk, ez a probléma fő oka. Én gyesen vagyok a picivel. Az utóbbi időben sokszor idegen illata van a férjemnek! Idegen, semmihez nem hasonlítható, baromi drágának tűnő női parfüm illata. Rengetegszer érzem az illatot. Van, hogy a kocsiban, van, hogy este TV nézés közben, de legtöbbször akkor csap meg mikor a férjem hazajön. Félelmetes. Pár hónapja tart. Kevés ismerősöm van a Facebookon ezért merem ott élni az életem, hobbimról, gyerekeimről posztolni. 3 hete bejelolt egy kamu profil. A hobbimmal kapcsolatos profil. Kb 30 ismerőse van. Helybéliek. Visszajelöltem,de rossz érzésem van. Megfigyeltem bármit kiteszek a gyerekkel kapcsolatban a napomba egyből megnezi. Sőt mindent. A képeim nézegeti. Véletlenül belajkolt egy 10 éve készült esküvői fotót tegnap amit gyorsan visszavont. Nekem van egy olyan megérzésem, hogy a férjemnek szeretője van és ő van a profil mögött. Ez a profil az egész családot bejelolte. Elkepzelheto? Illetve találtam a férjemnel egy nyugtat. Vett papirzsebkendot. Tudom ez nem nagy dolog de ki a fene vesz elvileg munkaidoben zsebkendőt mikor ott vannak a kollégák?! Munkaidoben.
2021. jún. 16. 19:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%
Nem vagy paranoiás, jól érzed. Mondjuk azt nem értem, miért lepődsz meg. Az előzményeket tekintve borítékolható volt.
2021. jún. 16. 21:40
 12/19 anonim ***** válasza:
83%

Nem volt a zsepis napon szabin? Mikor azt hinnéd melózik, más nőnél van. Vagy túlórázik, közben mégse. Stb

A parfüm miatt esélyes h megcsal,ha nincs szex akkor pláne.

2021. jún. 16. 21:42
 13/19 anonim ***** válasza:
73%

De min lepődsz meg, hisz egyszer már megtette, te pedig mit csináltál, na mit? Szültél neki még egy gyereket is. Aki egyszer meg akar, az újra meg fog.

Mondjuk nem tudom mennyi idős a gyerek, de azt írtad gyesen vagy, márpedig ha dolgoztál (és meg is volt a szükséges 1 év) és onnan mentél szülni, akkor a gyes 2 éves kortól jár, szóval az annyira nem “pici”, így meg pláne nem túl bizalomgerjesztő, hogy közlöd nincs szex, mert te gyerekkel vagy otthon és a napod, életed abból áll, hogy a kölökről posztolsz, ahelyett hogy a házasságod és a szexuális életeteket kapnád rendbe.. Bár egy ilyen férfival akarna a franc bármit is kezdeni.

2021. jún. 16. 21:54
 14/19 anonim ***** válasza:
91%
Női megérzés sosem csal én is mindig ráéreztem
2021. jún. 16. 22:27
 15/19 anonim ***** válasza:
79%

Megcsal. És vigyázz, mert ez a nő nem csak a szexre megy, hanem komplett a férjedre.

Különben nem nézegetné a profilodat.

2021. jún. 16. 23:49
 16/19 anonim ***** válasza:
71%
Sztem tutira megcsal,de miért is csodálkozol ezen?
2021. jún. 18. 01:21
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

Fu de ubdorito ami itt megy.

Semmit sem bizonyít ez! Teljes paranoia! Fordulj orvoshoz!

2021. jún. 18. 22:59
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Az az undorító, amit a kedves férj csinál/csinált! Hogy a viharba lenne paranoia, mikor egyszer már megcsalta és most is minden jel erre utal?! Az ilyet ki kellett volna már az első alkalom után vágni a búsba!
2021. jún. 19. 04:56
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is megéreztem mikor megcsalt, szóval az ösztönök ritkán hazudnak sajnos..

Pici babával,nagyon sajnálom,remélem nem lesz igazunk.. :-(

2021. jún. 21. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!