Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Paranoiás lennék vagy valami tényleg nem stimmel?
Figyelt kérdés
Nem működik a szex közöttünk, ez a probléma fő oka. Én gyesen vagyok a picivel. Az utóbbi időben sokszor idegen illata van a férjemnek! Idegen, semmihez nem hasonlítható, baromi drágának tűnő női parfüm illata. Rengetegszer érzem az illatot. Van, hogy a kocsiban, van, hogy este TV nézés közben, de legtöbbször akkor csap meg mikor a férjem hazajön. Félelmetes. Pár hónapja tart. Kevés ismerősöm van a Facebookon ezért merem ott élni az életem, hobbimról, gyerekeimről posztolni. 3 hete bejelolt egy kamu profil. A hobbimmal kapcsolatos profil. Kb 30 ismerőse van. Helybéliek. Visszajelöltem,de rossz érzésem van. Megfigyeltem bármit kiteszek a gyerekkel kapcsolatban a napomba egyből megnezi. Sőt mindent. A képeim nézegeti. Véletlenül belajkolt egy 10 éve készült esküvői fotót tegnap amit gyorsan visszavont. Nekem van egy olyan megérzésem, hogy a férjemnek szeretője van és ő van a profil mögött. Ez a profil az egész családot bejelolte. Elkepzelheto? Illetve találtam a férjemnel egy nyugtat. Vett papirzsebkendot. Tudom ez nem nagy dolog de ki a fene vesz elvileg munkaidoben zsebkendőt mikor ott vannak a kollégák?! Munkaidoben.2021. jún. 16. 19:47
1/19 A kérdező kommentje:
Tudom amit leirtam nem nagy dolgok, de egyszer már megcsalt...
2021. jún. 16. 19:47
2/19 A kérdező kommentje:
És ugyanazt érzem mint akkor, hogy baj van...
2021. jún. 16. 19:48
3/19 anonim válasza:
Ha egyszer már megcsalt, nem csodálom, hogy félsz. Akkor hogy derült ki?
A kamuprofilt miért jelölted vissza, és csinál bármit a nézésen + lájkoláson kívül?
4/19 anonim válasza:
Higyj a megérzésednek és lépj le... Ha megcsal akkor nem szeret!
5/19 A kérdező kommentje:
Sms-ből derült ki. Nem csinál a profil semmit.
2021. jún. 16. 19:58
6/19 anonim válasza:
Itt az ideje, hogy visszamenj dolgozni.
7/19 anonim válasza:
Általában a nők megérzései jók szoktak lenni, pláne ha nincs köztetek szex.. amiket írtál simán lehetnek a megcsalás jelei, főleg ez az illat dolog.. nem lesz senkinek női parfüm illata csak úgy, csak akkor, ha közel kerül valakihez..
8/19 anonim válasza:
És vele csináltál gyereket? Szép. Sosem fog megváltozni. Szerintem nem csal a szimatod.
9/19 anonim válasza:
A nők megérzik,te szereted a párod egyből kiszúrtad,h valami nem stimmel.Biztos nő van a dologban.
10/19 anonim válasza:
En nem ertem, hogy min lepodsz itt meg, vagy min lamentalunk itt. Kész akarva labtorlo lettél, mert ezt választottad. Aki egyszer nem tisztel, semmibe vesz, és egy orgazmust is fontosabbbnak valami másikkal, tart mint téged, attól mit vártál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!