Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Paranoiás vagyok vagy tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Paranoiás vagyok vagy tényleg van valami a párommal?

Figyelt kérdés
Párom mostanában olyan zavaros. A túl kedves és a közömbös kombinációja. Ez furcsa, mert mióta valami érzem, hogy nem stimmel vele azóta nem kötekszik. Múltkor hajnali 3 kor felkelt, hogy ő kialudt nekiáll az ebednek. De egyszerűen nincsen olyan időszak napközben amikor megtehetné. Munkahely kilőve, mert kollégával tudom, hogy sosem kezdene, csomó ismerős dolgozik ott, kicsit nyomozgattam is de mivel a munkahelyen 90 %ban nő van a másik 10 % férfit hagyjuk.. (fele rokon, másik fele inkább a 70hez közelít) 100 %, hogy nem a munkahelyen teszi.. Tudom nem szép de belenéztem a telefonjaban ugyanis sokszor látom, hogy valakivel chatel. De a messengeren nem találtam semmit csak a barátnőjének írta, hogy muszalj beszelniuk, mert ő ezt nem bírja tovább, megváltozott az egész élete . Annyi szemet szúrt, hogy hónapok óta egy családot állandóan (napi szinten többször, kb 10x... ) megnéz a facebookon. Vagyis egy férfit, a feleségét a testvéreit meg az anyukáját. Szerintem ugyanennek a férfinek van valami cége amit szintén nézeget a keresőbe. Nem tudom, nagyon zavart néha a párom, utána meg mintha mi sem történt volna mindent folytat. A szeme állásából látom, hogy valami nem kerek nála. A másik, hogy mindig nagyon adott magára (minden héten új méreg drága ruhákba járt, erre költötte a fizetése felét... És mióta tart ez az őrület jó neki a régi is, most is nagyon csinos de nincs úgy kiöltözve ahogy eddig ) Én kicsit félek, hogy itt valami komolyabbról van szó..
2021. máj. 7. 15:02
 1/8 anonim ***** válasza:
87%

Kerdezd meg hogy mi változott a részéről, mert erzed hogy valami nem stimmel.

Az a baj ezt másképp nem tudod kideriteni, vagy bevallja vagy nem.

2021. máj. 7. 15:13
 2/8 anonim ***** válasza:
88%

Tapasztalatból írom : még várj. Légy türelmes. Tudom, rettenetesen nehéz, de hidd el, előbb - utóbb lesz valami nyom. Ha most szembesíted a gyanúddal még óvatosabb lesz. Ha rákérdezel, tagadni fog. Nem fogja bevallani, hogy igen drágám, jól érzed, megcsallak. Kicsit meseszerű lenne.

Én nő vagyok, de voltam ugy, mint most te. Én rákérdeztem, tagadott. De tudtam, hogy hazudik. Ezért türelmesen vártam. És igazam lett.

Lebukott.

Kitartás neked!

2021. máj. 7. 15:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg egyértelmű, hogy van valakije. Gondolom a pasi akit nézeget.

Én ebbe a kapcsolatba nem tennék túl sok energiát mert ennek vége.

Felesleges itt vergődni, tisztázni kell a dolgokat és mindenki menjen a maga útján.

2021. máj. 7. 15:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Pont arra gondoltam amire a harmaska...

Szerintem sem nő, hanem férfi aki érdekli.

2021. máj. 7. 15:27
 5/8 anonim ***** válasza:
80%

Ezt a kamut.

Olyan nevetséges ahogy fogalmazol

Persze belenézel a levelezésébe és pont az nem lesz kva gyanús és egyértelmű, hogy azt írja valakinek, hogy megváltozott az élete és nem bírja...

jól van

2021. máj. 7. 16:17
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is az szúrt szemet, ami az #5-nek. Az a mondat kb. mindent elárul. Egyébként az én ex barátnőm is hasonlóan viselkedett mielőtt egyik napról a másikra lelépett. Bár nem volt, és azóta sincs tudomásom megcsalásról. Igazából lényegtelen, bizonyos esetekben a flört vagy az érzelmi kikacsintás a párkapcsolatra nézve súlyosabb mint egy fél órás szex egy harmadik féllel. Már pedig ha valakinek teljesen megváltozik az élete, ott nem csak egy félrelépésről van szó.
2021. máj. 7. 21:28
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű lenne, hogy legalább érzelmileg megcsal, de pont akkor adna jobban magára, nem akkor elégedne meg a régi ruháival a mindig új helyett.
2021. máj. 7. 22:39
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
#7 Vagy nem, mert azt az érzést amit a folyamatos vásárlás és jól öltözöttség ad neki, egy személy pótolja, így nem érdekli. Ilyen is van.
2021. máj. 8. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!