Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A páromnak lehet egy gyereke?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromnak lehet egy gyereke? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
8 hónapja vagyok együtt a jelenlegi párommal, köztünk van egy kis korkülönbség én 24 éves vagyok, ő 33. A mai nap folyamán egy filmbe illő jelent történt velem, ugyanis a párom telefonjába egy kisfiúról és egy nőről több képet találtam. Amikor rákérdeztem akkor azt mondta, hogy az unokahúga (???). Rengeteg kérdést vetett fel bennem, hisz soha a 8 hónap alatt nem említette és nem mesélt róla. És egyáltalán miért tartana képet róluk? Nem is értem.. Kérdést kérdésre halmoztam, de folyamatosan azt mondta, hogy csak paranoiás vagyok és, hogy bízzak benne mint eddig tettem. A kapcsolatunk eddig nagyon jó volt, soha nem merült fel bennem, hogy egyáltalán megcsalhat, vagy bármi ilyesmi, de most rettentően ideges vagyok és teljesen tanácstalan. Semmi probléma nem lenne, ha esetleg lenne egy gyereke, ismer, tudja milyen vagyok. Elfogadnám, de nem mond semmit. Most azt találtam ki, hogy esetleg holnap a szüleitől rákérdezek, hogy ki ez az unokahúg, ha egyáltalán az… Ti mit gondoltok erről? Volt ebben tapasztalata valakinek?
2021. jún. 15. 22:43
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Szóval az exe volt mégiscsak...Klassz.. :-(

Azért gondolom hogy jól döntöttél,mert ha ezt nem tudta elmondani

neked,akkor valamit biztos hogy eltitkolt..

Elvégre ha nincs semmi köztük,akkor minek kellene titkolóznia róla?

Sajnálom..Remélem megismersz valakit aki jobb ember mint ő...

2021. jún. 23. 10:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!