Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A páromnak lehet egy gyereke?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromnak lehet egy gyereke? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
8 hónapja vagyok együtt a jelenlegi párommal, köztünk van egy kis korkülönbség én 24 éves vagyok, ő 33. A mai nap folyamán egy filmbe illő jelent történt velem, ugyanis a párom telefonjába egy kisfiúról és egy nőről több képet találtam. Amikor rákérdeztem akkor azt mondta, hogy az unokahúga (???). Rengeteg kérdést vetett fel bennem, hisz soha a 8 hónap alatt nem említette és nem mesélt róla. És egyáltalán miért tartana képet róluk? Nem is értem.. Kérdést kérdésre halmoztam, de folyamatosan azt mondta, hogy csak paranoiás vagyok és, hogy bízzak benne mint eddig tettem. A kapcsolatunk eddig nagyon jó volt, soha nem merült fel bennem, hogy egyáltalán megcsalhat, vagy bármi ilyesmi, de most rettentően ideges vagyok és teljesen tanácstalan. Semmi probléma nem lenne, ha esetleg lenne egy gyereke, ismer, tudja milyen vagyok. Elfogadnám, de nem mond semmit. Most azt találtam ki, hogy esetleg holnap a szüleitől rákérdezek, hogy ki ez az unokahúg, ha egyáltalán az… Ti mit gondoltok erről? Volt ebben tapasztalata valakinek?
2021. jún. 15. 22:43
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a hangnem számít. Mond meg neki reggel, hogyha lesz időtök, akkor beszéljetek. Meséld el, hogy rákérdeztél az anyukájánál, hogy ki ez a nő és kiderült, hogy az exe, akivel tartják a kapcsolatot. (Nagyon nyugodt hangon). Miért nem mesélt róla? Hozzatok össze egy találkozót kövi hétre, hogy megnyugodj, hogy nem csal meg.
2021. jún. 17. 08:25
 22/31 anonim ***** válasza:

Azért mert van róla fotója,még nem biztos hogy bármi is lenne köztük,

főleg ha férjnél van..

Valószínű hogy érzelmek voltak köztük,az a kérdés hogy még vannak-e?

Sajnálom hogy hazudott,ez elég kiábrándító tud lenni,

és gyanakvásra ad okot...

De csak higgadtan, ahogy te is érzed,nem ajtóstul a házba..

Vagy megbeszéled vele nyíltan,vagy elkezded figyelni innentől..

Én inkább az elsőt javasolnám..

2021. jún. 17. 08:44
 23/31 anonim ***** válasza:
Én rákérdeznék, hogy ki ez az unokahúg, de kicsit túlzásba viszed.
2021. jún. 18. 14:40
 24/31 A kérdező kommentje:

Még csak most jutottam el idáig, hogy leírjam mi történt.

Amikor kérdőre vontam, hogy akkor mégis ki ez a nő, akkor azt mondta szintén, hogy az unokahúga. Majd elmondtam neki, hogy megkérdeztem az édesanyjától aki azt mondta, hogy az exe.

Előadott egy hülye dumát, hogy összekeveri biztos az exével. Ránéztem, hogy akkor mégis kit akar hülyének nézni? Engem? Vagy az édesanyját. Hozzátenném, hogy az anyja nem bolond, nyilván tudja mit beszél és kit lát, nincs is rossz viszonyom vele.

Majd amikor faggattam és továbbra sem mondott semmit, akkor mondtam, hogy menjünk el a szüleihez és kérdezzük meg. Na ez volt az a pillanat, ahol láttam, hogy kétségbeesik. Na akkor aztán elmondta, hogy ki ez a nő, a gyerek nem az övé… teljesen lényegtelen.

Én mindig is próbáltam egy olyan ember lenni, aki nem kételkedik, nem veszekszik, nem nyaggatja a másikat. Cserében viszont elvárom azt, hogy őszinte legyen hozzám legfőképp a párom. Ezt nem tette meg, innentől kezdve nincs miről beszélni. Összepakoltattam vele és elküldtem. Én úgy gondolom, hogyha egy ilyen apróságot nem tudott velem őszintén megbeszélni, miközben ismer, akkor a későbbiekben mit várhatnék?

2021. jún. 18. 21:59
 25/31 anonim ***** válasza:

És ő mit mondott, ki ez a nő és miért tartogatott képeket róla?

Jól tetted, hogy kidobtad. Egyértelmű hogy nincs túl azon a nőn.

2021. jún. 19. 08:07
 26/31 anonim ***** válasza:
Aztaaaa...Ez durva,de akkor most ki a nő? kapcsolatban volt van vele?
2021. jún. 22. 13:56
 27/31 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne, hogy még is ki az a nő neki. Milyen jellegű kapcsolatban voltak vannak
2021. jún. 22. 14:28
 28/31 A kérdező kommentje:
A nő a VOLT barátom exe. Azt mondta, hogy nem volt köztük semmi kapcsolat, csak beszélgettek… Vártam volna tőle őszinteséget, mert láttam, hogy hazudik. Nagyon végig sem hallgattam csak megmondtam neki, hogy pakoljon össze és menjen el a lakásomból. Nekem ilyen emberekre nincs szükségem, a magyarázkodás pedig nagyon nem az én műfajom.🤷‍♀️ Majd kaptam tőle egy üzenetet nem rég, hogy ő mennyire lesz*r és, hogy gondolkodjak el, hogy kit löktem ki a lakásból… Nő létemre saját lakásom, autóm és munkahelyem van, nem kellett eltartania. Nem felvágásként, de neki semmije sincs mondhatni. Viszont ezt a fajta primitív viselkedést nem vártam volna egy 33 éves embertől.
2021. jún. 22. 15:17
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jobb,hogy megszabadultál tőle, örülök,hogy egy ilyen pasi eggyel kevesebb talpraesett csajon élösködik. Azt kapta tőled,amit megérdemelt.
2021. jún. 22. 15:57
 30/31 anonim ***** válasza:

Szerintem ő most pont azon gondolkozott el, kit veszített.. Egy nőt lakással, munkával, odaadással, őszinteséggel, megbízhatósággal, aki befogadta:D

Tudom, nehéz, de ne bánkódj miatta, hamarosan csak egy vicces sztori lesz, mikor majd röhögsz rajta, hogy a kretén exed megpróbált hülyének nézni:) Már én is csak röhögök azon, hogy az én exem a születésnapomon dobott, amire nem is kaptam ajándékot, tehát tudta, hogy ki akar dobni, de előző nap azért benyögte, hogy szerelmes belém:D 10 év kellett hozzá, de már csak egy csomó vicces sztorim van az exeimről.. hamarosan a tiéd is egy ilyen lesz.. Aki igazán hozzádillik, nem nézne hülyének téged!:)

2021. jún. 22. 16:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!