Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A páromnak lehet egy gyereke?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromnak lehet egy gyereke? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
8 hónapja vagyok együtt a jelenlegi párommal, köztünk van egy kis korkülönbség én 24 éves vagyok, ő 33. A mai nap folyamán egy filmbe illő jelent történt velem, ugyanis a párom telefonjába egy kisfiúról és egy nőről több képet találtam. Amikor rákérdeztem akkor azt mondta, hogy az unokahúga (???). Rengeteg kérdést vetett fel bennem, hisz soha a 8 hónap alatt nem említette és nem mesélt róla. És egyáltalán miért tartana képet róluk? Nem is értem.. Kérdést kérdésre halmoztam, de folyamatosan azt mondta, hogy csak paranoiás vagyok és, hogy bízzak benne mint eddig tettem. A kapcsolatunk eddig nagyon jó volt, soha nem merült fel bennem, hogy egyáltalán megcsalhat, vagy bármi ilyesmi, de most rettentően ideges vagyok és teljesen tanácstalan. Semmi probléma nem lenne, ha esetleg lenne egy gyereke, ismer, tudja milyen vagyok. Elfogadnám, de nem mond semmit. Most azt találtam ki, hogy esetleg holnap a szüleitől rákérdezek, hogy ki ez az unokahúg, ha egyáltalán az… Ti mit gondoltok erről? Volt ebben tapasztalata valakinek?
2021. jún. 15. 22:43
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
92%
Ajjajj. 😃 A tapasztalat az, hogy ha józan, nem betegesen féltékeny ember ennyire gyanakaszik, akkor annak szokott valós oka lenni.
2021. jún. 15. 22:47
 2/31 anonim ***** válasza:
89%
Valószínűleg van volt neki egy családja akikről "elfelejtett" szólni. A másik ami valószínűbb, hogy egy ismerős nő és a fia, akikről mentett képeket akár a metről, mert valószínűleg fontos számára a nő, szerelmes belé titkon és kiveri a képeire. Te meg vagy a búfelejtő, mert lehetséges hogy foglalt a nő és csak ábrándozik róla. Én inkább efelé hajlok hogy ez van
2021. jún. 15. 22:57
 3/31 anonim ***** válasza:
63%

Azért ez a miért tartana róluk képet vicc! Nekem is van unokahugomró.

Hát kérdés meg okosba a szüleit.

N

2021. jún. 15. 23:16
 4/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem láttam a képeket, de nem teljesen érthető számomra, hogy miért ne lehetne tényleg az unokahúga. Mi is szoktunk családi rendezvényeken fotózni.

Több különböző időszakban készült képek voltak? Mert akkor lehet, de ha a gyerek nem nő, akkor azért elég furcsa, ha rögtön arra asszociálsz, hogy a saját gyereke. Gondolom, hogy legalább kisbaba kori/születéskori képei lettek volna, meg utána néhány, amikor járt láthatásra. Sőt azt gondolom, hogyha saját gyerek, akkor vele is lenne közös kép.

Más nő persze lehet, de szerintem a férfiak többségét nem indítja be a kisgyerek látványa.

2021. jún. 15. 23:18
 5/31 anonim ***** válasza:
100%

Csak megnyugtatásképp. Végignéztem a fotóimat és három kisgyerekről meg az anyjukrôl/apjukról találtam benne képet.

Az egyik nekem is az unokahúgom a nővéremmel meg a férjével is szerepel közös képen. A másik egy barátunk (a férjem egyik kolléganőjének a férje) és a fiúk. A harmadik egy lakásnézésen fotóztam a lakást és a tulaj belesétált a képbe a gyerekével.

2021. jún. 15. 23:31
 6/31 anonim ***** válasza:
100%

Csak tényközlésként:

RENGETEG olyan férfi van, aki nem látogatja a gyerekét, még több, akiknek van gyereke, csak alig van vele és inkább eltussolja. Azt a rengeteg egyedülálló anyukát nem egy férfi csinálta fel, ott a rengeteg rossz apuka az országban! Társkeresőn gyakran kibukik a dolog, vagy élőben randin, emlékszem már 10 éve is így volt.

Én is rákérdeznék a szüleinél, de egyébként simán lehet az unokahúga is.

2021. jún. 16. 06:11
 7/31 anonim ***** válasza:

Kérdezz rá a szüleinél,csak arra vigyázz, hogy lehet azért nem beszél róluk, mert volt valami családi balhé.

Mi sem beszélünk néhány rokonunkról, ha rosszban vagyunk velük (férjem kb. hârom év után tudta meg, hogy apumnak is van testvére, mikor nagypapám ápolásra szorult és a mellette lakó unokatesómról beszéltünk, hogy jó lenne, ha gyakrabban ránézne).

2021. jún. 16. 06:27
 8/31 A kérdező kommentje:
Csak nálunk az a probléma, hogy ugyan arról a gyerekről és nőről van több kép is, de mint mondtam is engem tényleg nem zavarna az sem ha gyereke lenne, az sem ha elvált volna vagy bármi. Csak legyen őszinte. Viszont nekem ez kicsit furcsának tűnik, ma megyek a szüleihez, és óvatosan rákérdezek.😓 Ha esetleg kíváncsiak vagytok, akkor megírhatom.
2021. jún. 16. 07:31
 9/31 anonim ***** válasza:
100%
Szia, írd meg légyszi, engem érdekelne.
2021. jún. 16. 08:39
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
Engem is érdekelne hogy mi volt
2021. jún. 16. 09:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!